Yılmaz: İBB hizmetlerini sürükleye sürükleye Silivri’ye getiriyorum

Yılmaz: İBB hizmetlerini sürükleye sürükleye Silivri’ye getiriyorum

25.06.2020 15:40:59

Düzenlediği basın toplantısında soruları cevaplandıran Başkan Volkan Yılmaz, İBB Başkanı ve ilişkileri hakkında yine dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.

“Ekrem İmamoğlu'nun 1 yıllık İBB performansını nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusunu yanıtlayan Başkan Volkan Yılmaz, “Esasen bu çok benim cevap verdirmemi gerektirecek bir soru değil. Bana düşmez, vatandaş zaten değerlendirmesini yapacak.

Tabi Ekrem beyin de dünyanın en büyük metropollerinden biri olan İstanbul'da ilk yılı. Biraz sabretmek lazım.

Koordinasyon noktasında zaman zaman kendisi de sıkıntı yaşasak da ilişkileri iyi götürmeye çalışıyoruz. Amacımız Silivri'ye hizmet etmek. Ufak tefek görüş ayrılıkları tabi ki olacak. Ekrem beyin yanlış yaptığı yerde söylüyor, doğru yaptığı ve alkışı hak ettiği zaman da teşekkür ediyoruz.

“SİLİVRİ'YE İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN HİZMETLERİNİ SÜRÜKLEYE SÜRÜKLEYE GETİRİYORUM”

CHP'li arkadaşlar bilsinler ben Silivri'de Ekrem bey için bir şansım, çünkü Silivri'ye İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini sürükleye sürükleye getiriyorum. Ekrem beyin belki hiç aklına gelemeyeceği, bürokratların göremeyeceği hizmetleri söke söke, sürükleye sürükleye Silivri'ye getiriyorum.

İBB'nin buraya yaptığı hizmetleri kimse bir bağış, lütuf olarak da görmesin. Silivri'nin annesinin ak sütü gibi hak ettiği hizmetler bunlar.

“UYUM İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Silivri ve İstanbul'a hizmet gelmesi için İBB ile uyum içinde çalışmaya devam edeceğim.

Kimse şunu görmüyor; İBB kreş yapıyor. İyi güzel yapıyor da sizin Yeni Mahalle'de bir araziniz olsa kat karşılığı verseniz yüzde 50 daire almaz mısınız? Ben Silivri Belediyesine ait bir araziyi, İBB'nin bir m2 arazisi yokken Ekrem Bey'e oraya kreş yapması için tahsis ediyorum. O kreşin yapımının yarısı Silivri Belediyesine ait.

“SİYASETEN ENGEL OLMAK YERİNE SİLİVRİ İÇİN YAPILACAK HER ŞEYİN YAPILMASI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Bir tıkaç olmak, siyaseten engel olmak yerine Silivri için yapılacak her şeyin yapılması için çalışmaya devam edeceğiz.”

  1. Erdinc Akca Erdinc Akca

    Selimpasa Merkezin Imarliklari ne zaman degisecek?Senelerce bu gun yarin diye soylendi hic birsey olmadi.E5 kara yolunun on tarafi 3 katli binalar, arkasi iki katli, bu mantiha alirmi ?Sayet Istanbulda olan halkin Selimpasaya tasinmasini istersek, bu imarliklarin degismesi sart.

YORUM YAP