Yılmaz: Ekrem Bey’le Silivri Belediye Başkanının arasını açmaya çalışanlar avuçlarını yalayacak!

Yılmaz: Ekrem Bey’le Silivri Belediye Başkanının arasını açmaya çalışanlar avuçlarını yalayacak!

29.04.2021 10:39:29

“Ben seçildikten sonra yakamdaki parti rozetini çıkardım İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yakasında da görmek istemem” diyen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Ekrem Bey'le Silivri Belediye Başkanının arasını açmaya çalışan arkadaşlar da avuçlarını yalayacaklar” göndermesinin yanı sıra İBB Başkanının başladığı noktada olmadığını da değerlendirmeleri arasında sundu.

  1. yıl sonu değerlendirme toplantısında “Ben seçildikten sonra parti rozetimi yakamdan çıkardım, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yakasında da partisinin rozetini görmek istemem” ifadelerini kullanan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bu tespitini açması yönündeki soruya şöyle yanıt verdi:

“EKREM BEY MAALESEF BAŞLADIĞI NOKTADA DEĞİL. BEN BAŞLADIĞIM NOKTADAYIM”

“Ekrem beyin yakasında parti rozetini görmek istemiyorum” demem çok doğal. Ekrem bey, Silivri'de yanılmıyorsam en yüksek oy aldığı 5. ilçe. Onu da bir kenara bırakın. Belediye Başkanları parti rozetini çıkarır halka hizmet eder. Öyle yapması gerekir. İfadem son derece net.

Ekrem bey başladığı noktada maalesef değil. Ben başladığım noktadayım. Benim ne kişilere, ne gruplara, ne siyasi baronlara, ne rant çetelerine, boylun eğmeyecek bir yapım var. Herkese adil davranmaya çalışıyorum. Ekrem beyle ilk günlerde yürüttüğümüz o uyumlu birliktelik maalesef ki partisi veya ortaklarının çekiştirmeleriyle farklı bir noktaya gitmiyor da döndürmeye çalışıyorlar. Benim şahsi kanaatim Ekrem Bey de bir balans yapmaya çalışıyor.

“KİMSE BABASININ BAĞINDAN BAHÇE BAĞIŞLAMIYOR SİLİVRİ'YE”

Ben her zaman söylerim İBB'nin hizmetlerini Silivri'ye sürükleye sürükleye getirmeye devam edeceğim. Bizim İSKİ payımızdan yüzde 10, İller Bankası payımızdan yüzde 30 kesilip İBB'ye aktarılıyor. Ekrem İmamoğlu CHP'nin varlığını buraya harcamıyor. Silivri'ye hizmet etmeleri için bu paylar İBB'ye aktarılıyor. Onun için bu hizmetleri yapacaklar. Kimse babasının bağından Silivri'ye bahçe bağışlamıyor.

“EKREM BEY'LE SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANININ ARASINI AÇMAYA ÇALIŞAN ARKADAŞLAR DA AVUÇLARINI YALAYACAKLAR”

Ekrem Bey'le Silivri Belediye Başkanının arasını siyasi münazaalarla açmaya çalışan arkadaşlar da avuçlarını yalayacaklar. Ben bunu kotarabilecek siyasi birikim ve beceriye sahibim. Silivri'nin yararına ne varsa bu güne kadar yaptım. İstanbul Büyükşehir Belediyesine bütün kapıları açtım. Açmaya da devam edeceğim. Hizmet yapma noktasında da onlardan biraz çaba isteyeceğim.

“REKREASYON PROJESİ BİR YILDIR BEKLETİLİYOR”

Benim çizdiğim Rekreasyon Projesini Silivri Devlet Hastanesi arkasında hala başlatmadılar. Bir yıl geçti. Grup Başkanvekilleri anlatıyorlar ama anlattıkları gibi değil. Pandemi oldu, o izinde v.s . Ekrem Beyin de iki yılı doldu.

“GÜMÜŞYAKA-BEYLİKDÜZÜ HIZLI TREN NE OLDU?”

Geçenlerde yine bir köşe yazarımız Ekrem beye bir soru sordu. Ben de İBB'de dillendirdim. Ekrem Bey'in söz verdiği Gümüşyaka- Beylikdüzü hızlı tren ne oldu? İBB Meclis Üyelerimiz neden bundan hiç bahsetmiyor? Bırakın yapımını, projesiyle ilgili de ortada bir şey yok.

Silivrililer hiç merak etmesin ben bunların takipçisi olacağım.”

Sevginar SALİ

YORUM YAP