Yılmaz: Destekleri için Valimize teşekkür ediyorum

Yılmaz: Destekleri için Valimize teşekkür ediyorum

16.01.2023 11:38:48

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile bir araya gelen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Mübadele Evi açılışı, trampalar, eski belediye binası yapımı, kapalı spor salonu ve okullar ile ilgili konuları masaya yatırırken, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, geçtiğimiz gün İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'yı ziyaret ederek projeler üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini paylaştı.
YILMAZ'DAN YERLİKAYA'YA TEŞEKKÜR
Yılmaz, Yerlikaya ile görüşmesine yönelik “Her zaman bizlerin yanında olan ve destek veren Sayın Valimize teşekkür ediyorum” paylaşımında bulundu.322500020_1404675773673996_8052427760215924703_n
MÜBADELE EVİ AÇILIŞI
Yılmaz ile Yerlikaya arasında Perşembe günü gerçekleştirilen görüşmede İstanbul Valiliği ile Silivri Belediyesi işbirliğinde yapımı gerçekleştirilen Silivri Mübadele Evi Projesi açılış konusu yer aldı. İBB meclisi Ocak birleşimlerinde söz alan Silivri Belediye Başkanı ve MHP Grup Sözcüsü Volkan Yılmaz, “30 Ocak 2023 Lozan Mübadelesinin, yani İstanbul'un dışında kalan Rumlar ile Yunanistan'daki Batı Trakya dışında kalan Türk nüfusunun yer değiştirmesinin 100. Yılı. Ben de bir mübadil torunu olarak çekilen açıların ne kadar büyük olduğunu bilmekle birlikte Silivri'de Belediye Başkanı olarak Mübadele Evi Müzesinin inşasını bitirmiş ve 30 Ocak'ta mübadelenin 100. Yılında da açacağımızı buradan ifade ediyorum, tüm meclis üyesi arkadaşlarımızı da açılışa davet etmiş olayım” açıklamasında bulundu.
Mübadele Evi açılışı için Kültür ve Turizm Bakanının davet edilmesini değerlendiren Yılmaz ve Yerlikaya'nın ayrıca trampalar, eski belediye binası yapımı, kapalı spor salonu ve okullar ile ilgili konuları masaya yatırdıkları öğrenildi.325445932_3359922987615163_7313562890103503802_nbelediye binası
YILMAZ VALİ YARDIMCISI İLE DE BİR ARAYA GELDİ
Başkan Yılmaz, Perşembe günü Valilik ziyaretinde Yerlikaya ile görüşmesinin ardından İstanbul Vali Yardımcısı Günay Öztürk'le de bir araya geldi.

ABDÜLGANİ BİNİCİ TARAFINDAN SİLİVRİ'DE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ İNŞA EDİLECEK

Kısa bir süre önce Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ı ziyaretinde ilçemize bir meslek lisesi kazandırmak istediğini paylaşan iş insanı Abdülgani Binici'nin girişimleri start alıyor.
Geçtiğimiz günler İstanbul Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bağışçı Ayfar Otomotiv Sanayi ve Tic. A.Ş. arasında okul yapım protokolü imzalandı. Protokol ile Silivri'de 24 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve eklentileri inşa edilecek. İstanbul Valiliği'nde gerçekleştirilen protokol imza törenine, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Vali Yardımcısı Dr. Hasan Hüseyin Can, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ve Bağışçı Ayfar Otomotiv Sanayi ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdülgani Binici ve aile üyeleri katıldı.
İmzalanan protokol ile Silivri İlçesi Sancaktepe Mahallesi'nde 24 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binası ile kapalı spor salonu ve 4 atölye inşa edilecek.
Vali Yerlikaya, protokolün imzalanmasının ardından eğitime verdikleri destekten dolayı bağışçılara teşekkür ederek, protokolün hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.okulprotokol2023

Sevginar SALİ

YORUM YAP