Yılmaz, Basın Kent 4 sakinleriyle buluştu

Yılmaz, Basın Kent 4 sakinleriyle buluştu

28.03.2019 13:03:47

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Basın Kent 4 Site sakinleriyle bir araya gelerek projeleri hakkında bilgi verdi görüş alışverişinde bulundu.

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Semuzkumlar'da halk buluşmasından önce Basın Kent 4 Sitesi sakinleri ile bir araya geldi. Site Yönetim Başkanı Doğu Aydın ve Site Müdürü Vacit Şağlıoğlu tarafından organize edilen programda site sakinleri ile fikir alışverişinde bulunan Yılmaz, konuya ilişkin değerlendirmesinde, şunları söyledi: “Öncelikle tüm Basın Kent 4 Site sakinlerinin ilgi ve alakalarına teşekkür ediyorum. Tüm sorunlar ve sıkıntıların farkındayız. Çözüm konusunda vatandaşlarımız ile birlikte hareket edeceğiz. Silivri'yi yoklar ilçesi olmaktan üretken ve gönül belediyecilik anlayışı ile çıkartıp, marka kent haline getireceğiz. ‘İstanbul'a nasıl gidilir' arayışını Silivrililerin gündeminden çıkartıp, İstanbulluların ‘Silivri'ye gidelim' arayışına dönüştüreceğimiz günler ve de fırsatlar artık çok yakın. Biz Silivri'ye yeni bir belediyecilik anlayışı ve vizyonu vaat ediyoruz. ‘Geçmişle geleceği birleştirebilen, eksinin değerlerini çağdaş dünya ile buluşturmayı başarabilen yöneticilerle Silivri'nin yaşayabileceği gelişim ve dönüşüme fırsat verelim' çağrıma içtenlikle yaklaşan Basın Kent 4 Site sakinleri ile görüş alışverişi imkanı bulduğumuz için memnun olduk.”

Yılmaz, site sakinlerine ulaşım ve deniz konusunda hayata geçirmeyi hedeflediği projeler hakkında bilgi verdi, görüş alışverişinde bulundu.

Haber Merkezi

YORUM YAP