Engin Akın

Yıllık iznimiz gelmiş

Bu sene oldukça hareketli geçti.

Silivrispor'u takip etmek inanın çok yorucu oluyor. Çıkıp, düşmeler ardından ligde kaldı kalmadı düşüncesi yordu. Sadece beni değil ilgilenen herkesi yordu.

Sonra birbiri ardına yaşanan seçimler, sonra olmadı bir daha yapalım seçimleri. Yerelde başkanları belirledikten sonra kulüp için başkanlığın seçimleri. Oldukça hareketli geçen transfer haftası. İlk idman ve sezon açılış heyecanı.

Tanıtılan oyuncular, gidenler, gelenler, hakkı yenenler!

Hakkı yendiği için sırasını bekleyenler. İkili diyaloglar, birebir temaslar. İnsanları sakinleştirmeler, hepsi birikti.

Yoruldum.

Birkaç gün ortalardan kaybolma zamanıdır. 10 gün gibi kısa bir süre ilçede olmayacağım. Herkes bayramda büyüklerinin yanına gitti, inanın o kalabalıkta araç kullanmayı göze alamadım. Herkes evlerine döndüğüne göre ben gidebilirim.

10 günlük süre zarfında yokluğumu hissetmeyeceksiniz. Gerçi bazıları için olmamam daha iyidir. Haber akışı güncel ve aynı şekilde devam edecek. Silivrispor ile birlikte bölge kulüplerimizin haberlerine taze taze ulaşabileceksiniz.

Sadece haberlerimi ofisimde değil de Silivri'den uzakta kaleme alacağım. Benim gidiyor olmam, bazılarının hoşuna gidebilir gitsin. Ben burada yokken bile bilgi akışımı sağlayabilecek güçteyim.

Demem o ki yıllık iznimizi kullanalım da huzur bulalım.

10 gün kimseye dokunmayacağım.

10 gün köşe ve yorum yapmamaya çalışacağım.

10 gün ben de dahil herkes huzur bulsun.

Bir sıkıntınız olursa çekinmeden makul saatlerde arayın yine siz.

Haber mi yazılacak, arayın hallederim.

Kalın sağlıcakla.

YORUM YAP