Yıldız: Sporcularımız gururlandırdı

Yıldız: Sporcularımız gururlandırdı

26.09.2023 10:18:21

WKB Karaca Dojo Silivri Kulübü sporcuları, katıldıkları TWF Budokaido İstanbul Gaziler Haftası Kupası'ndan madalyalarla döndü.2_287

WKB Karaca Dojo Silivri Kulübü, Turgut Yıldız'ın antrenörlüğünde TWF Budokaido İstanbul Gaziler Haftası Kupası'na katıldı.
YILDIZ: SPORCULARIMIZ GURURLANDIRDI
Turgut Yıldız, turnuvaya ve takımına ilişkin şu paylaşımda bulundu: “TWF Budokaido İstanbul Gaziler Haftası Kupasında başarı elde eden sporcularımız, son derece etkileyici performanslar sergileyerek hem kendi yeteneklerini, hem de kulübümüzü gururlandırmışlardı.
Bu turnuvada elde edilen başarılar, sporcularımızın sıkı antrenmanlarına, disiplinlerine ve kararlılıklarına olan bağlılıklarının bir yansımasıdır. Ancak bu başarılar sadece sporcularımızın değil, her zaman destek olan aileleri de bu zaferlerin bir parçasıdır.3_273
“BAŞARILAR, SPORUN VE DAYANIŞMANIN GÜCÜNÜ KANITLADI”
Gaziler Haftası Kupası'ndaki bu başarılar, sporun ve dayanışmanın gücünü bir kez daha kanıtlamıştır. Sporcularımız, gelecekteki başarılar için de umut veriyor ve ülkemizi uluslararası arenada temsil edeceklerine olan inancımızı pekiştiriyorlar. Onları tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.
Dereceye giren sporcularımız şöyle;
*Umut Gürenç 1.,
*Arda Fırat 1.,
*Arda Kenar 1.,
*Ramazan Şahin 1.,
*Rüzgar Sevindik 1.,
*Sadik Toprakçı 2.,
*Atakan Yılmaz 2.,
*Samittin Yaşar 2.,
*Gökmen Karakaş2.,
*Hüseyin Guliyev2.,
*Beytüllah Kahriman2.,
*Asil Kıran2.,
*Pamir Yıldız 2.,
*Aras Duru3.,
*Hasan Guliyev3.,
*Muhammed Eren Uğurlu3.,
*Mehmet Akif 3.,
*Eylül Sevindik 3.,
*Şükran Yaşar 3.,
*Işıl Ecevit 3.,
*Gizem Gürenç 3.,
*Samira Avcı 3.,
*Aslı Kabay3.,
*Selen Pehlivan 3.
Buket
KARAHIZIR

YORUM YAP