Yeşilova Esnafspor 2021-2022 Sezonu açılışını yaptı

Yeşilova Esnafspor 2021-2022 Sezonu açılışını yaptı

25.10.2021 09:51:53

İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele eden Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor, açılış töreni ile yeni sezona merhaba dedi. Açılış töreninde TFF Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Sinopspor ile hazırlık maçı yaptı.

Yeşilova Esnafspor pandemi nedeniyle 1,5 yıllık aranın ardından yeniden sahalara geri döndü. İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele eden yeşil beyazlı ekip açılış töreni düzenledi. Yeşilova Kemal Aktaş Stadyumundaki açılışa Belediye meclis üyeleri, kulüp başkanları, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda sporsever katıldı. Yeşilova Esnafspor Kulübü Başkanı Ahmet Ulaş, “Öncelikle yeni sezonda başta dost kardeş kulübümüz İstanbul Sinop Sporumuz olmak üzere tüm takımlara başarılar diliyorum. İnşallah güzel sonuçların alındığı bir sezon olur. Hep birlikte el ele vererek başarılı olacağız. Yönetim, sporcular ve taraftarlarımızla birlikte şampiyon olarak Yeşilova Esnafspor'u layık olduğu yere taşıyacağız” dedi.

Kurban kesilmesi ve duaların okunmasının ardından futbolcular, teknik heyet ve yönetim tek tek isimleri ile izleyenlere taktim edildikten sonra TFF Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Sinopspor ile açılış maçı oynandı. Açılış maçını İstanbul Sinopspor 4-1 kazanan taraf oldu.

Yılmaz Aktepe

YORUM YAP