Yenilenen Kadıköy Parkı’nı incelediler

Yenilenen Kadıköy Parkı’nı incelediler

4.01.2021 10:21:16

CHP İlçe Başkanı Berker Esen, İBB Meclis Üyesi Melih Yıldız'la birlikte İBB Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan ve yenileme çalışmaları sona gelinen Kadıköy Parkı'nı ziyaret etti.

İBB Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kadıköy Mahallesi'nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarında sona gelindi. CHP İlçe Başkanı Berker Esen, Kadıköy Parkını, CHP İBB Meclis Üyesi Melih Yıldız, Kadıköy Mahalle Sorumlusu Feridun Sılak ve Kadıköy Mahalle Muhtarı Mehmet Yeniçiftlik ile birlikte geçtiğimiz gün ziyaret ederek devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

ESEN: YENİLEME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDECEĞİZ

İlçe Başkanı Esen, “Daha öncesinde paylaştığımız, İBB olarak köylerimizde bulunan parklarımızı yenileyip, talep edilen doğrultuda yeni parklarımızı da köylerimize kazandıracağız sözümüz üzerine köylerimizde bulunan parklarımızı yenileme çalışmalarımıza devam edeceğiz.

“PARKIMIZ BÖLGE HALKINA HAYIRLI OLSUN”

Toplam alanı 1408 metrekare ve çevresi 182 metre olan parkımızda; 615 m² çim alan, 144 m² çocuk oyun alanı, 465 m² yürüyüş yolu, 52 m² fitness alanı, 120 m² basketbol sahası, 13 m² havuz planlandığı üzere yapıldı. Parkımız bölge halkımıza ve köyümüze hayırlı olsun.”

YORUM YAP