Yeni yıla böyle merhaba dediler

Yeni yıla böyle merhaba dediler

4.01.2016 11:33:15

Yıldız Çocuk Evi'nde düzenlenen etkinliklerle 2015 yılı uğurlandı, 2016'ya merhaba dendi. Yılbaşı yemeğinde kardan adam pastasıyla ağızları tatlanan minikler, müzik eşliğinde doyasıya eğlendi, ardından sürpriz hediyelerle mutluluktan coştular. Hediye paketlerini sabırsızlıkla açan öğrencilerin heyecanları görülmeye değerdi.
METİN'TEN TEŞEKKÜR
VE YENİ YIL DİLEĞİ
Yıldız Çocuk Evi Kurucu Müdürü Nurten Metin, yılbaşı mesajında şu sözlere yer verdi: “Yıl boyunca bizimle beraber olan hayattaki en değerli varlıkları çocuklarını Yıldız Çocuk Evi'ne emanet eden, siz değerli ebeveynlerimiz, sene içinde her günümüzü bir daha yaşamayacağımız bilinciyle kaliteli aktivitelerle programlarımızı hazırlayıp uygulayan değerli öğretmenlerim ve okul içinde üstlendikleri görevleri büyük bir titizlik ve itina ile yerine getiren Ayşe Teyzemiz ve Gülten Teyzemize, öğrencilerimin okula ulaşımını sağlayan eşim Ferudun Metin'e ve diğer servis amcamız Naci Amcaya ve ayrıca servis görevli olan İrem öğretmenimize çok teşekkür ediyorum.
2015 yılında kaliteli, başarılı ve mutlu günler yaşamamızı sağladığınız için her birinize saygı ve minnet dolu teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni yılın herkes için sağlık, mutluluk, huzur ve barış dolu geçmesini diliyorum.”
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP