Yataş kalitesi Silivri'de

Yataş kalitesi Silivri'de

28.08.2016 12:37:49

Demirdağ Gayrimenkul'den farklı bir sektöre yatırım atağı. Bölgenin köklü gayrimenkul firması Yataş Bedding Silivri Bayiisini bünyesine dâhil ederek hizmet ağını genişletti.

Yatırım Uzmanı olarak görev yapan Demirdağ Gayrimenkul'un işletme sahibi Derya Demirdağ Alkan, büyük bir atılım yaparak sektöründe ön plana çıkan Yataş Bedding mağazasını Silivrili tüketicilerle buluşturma kararı aldığını duyurdu. Silivri Yataş Bedding mağazası, 24 Ağustos Çarşamba günü kaydedilen tanıtım kokteyliyle kapılarını açtı. Silivri Kadın Girişimciler Derneği üyesi de olan Derya Demirdağ Alkan'ı dernek bünyesinde yer alan çalışma arkadaşları yalnız bırakmadı. Aynur Süleymanoğlu Başkanlığında manevi desteğini esirgemeyen yönetim kurulu üyeleri, hayırlı olsun dileklerini bizzat iletti. Mağaza lansmanına katılan davetliler, ürünleri ilgi ve beğeniyle inceledi.

ALKAN: GAYRİMENKUL KONUT SATIŞINDAKİ ASIL İŞİMİZİ YATAŞ BEDDİNG MAĞAZAMIZ İLE TAÇLANDIRIYORUZ
İşletme sahibi Derya Demirdağ Alkan, mağaza hakkında şu bilgi notunu paylaştı: “Silivri Yataş Bedding Silivri Bayii olarak 21 Haziran 2016'da Demirdağ Gayrimenkul olarak bünyemize dahil ettik. Yataş'ın zengin ürün yelpazesi, modern çizgileri, kaliteye verdiği önem, konusundaki uzman duruşu bizim de markayı tercih etmemizi sağladı. Silivri, Alibey Mahallesi, Kara Mustafa Caddesi, No: 25/A'daki 520 m2'lik 3 katlı mağazamızda konusunda uzman personellerimiz ile müşterilerimize hizmet vermek üzere hazırız. Yatak, baza ve ev tekstilinin zengin seçenekleri, her vücut tipi ve uyku alışkanlığına uygun, özel üretim yataklarımız, yastık, yorgan, çeyiz setleri, nevresim yatak örtüleri, ev aksesuarları, havlu grupları olarak isteğinizin tam karşılığı güler yüzlü, profesyonel danışmanlarımız sizler için hazırız. Gayrimenkul konut satışındaki asıl işimizi Yataş Bedding mağazamız ile taçlandırıyoruz. Tüm dostlarımızı bekleriz.”


Hazal BAŞARAN

YORUM YAP