YAŞAM

Diğer

    Selahattin Şamhili son yolculuğuna uğurlandı

    İlçemiz sevilen simalarından Selahattin Şamhili, ani kaybıyla üzdü, yakınlarının göz yaşları eşliğinde 8 Ağustos 2023 tarihinde toprağa verildi.

    Çatalca’da nostaljiye yolculuk

    Çatalca Belediyesi tarafından nostalji gecesi etkinliklerinin dün akşamki konuğu Nejat Alp oldu.

    Ortaköy Börek Festivali 16 Temmuz’da

    Silivri Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 13. Ortaköy Börek Festivali, 16 Temmuz 2023 Pazar günü Ortaköy Meydanı’nda gerçekleştirecek. Birbirinden lezzetli böreklerin yarışmasına sahne olacak festivalde ünlü sanatçı Rafet El Roman en güzel şarkılarını Silivrililer için seslendirecek.

    Mutluluklar diliyoruz

    Aslıhan Seda Sezen ve Atakan Sezginer, Palmiye Düğün Salonu’nda düzenlenen törenle evlendi.

    Allah tamamına erdirsin

    Büşra Çimen ve Can Köle evlilik yolunda ilk adımlarını Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın nişan yüzüklerini taktığı törenle attılar.

    Karaman ailesinin en mutlu günü

    Silivrispor geçmiş yönetim kurulu üyelerinden iş insanı Edip Karaman’ın kızı Büşra Karaman, Büyükkayın ailesinden Ahmet Büyükkayın ile hayatını birleştirdi.

    Hakan Yolçakar’a son görev

    Pazartesi günü talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden 61 yaşındaki Hakan Yolçakar sevenlerinin gözyaşları ve dualarıyla ebediyete uğurlandı.

    Şeref Karaduman son yolcuğuna uğurlandı

    Selimpaşa eşrafından Şeref Karaduman, ailesi ve sevenleri tarafından göz yaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

    Abdulkadir Yıldırım’a son görev

    CHP Silivri geçmiş dönem İlçe BaşkanlarındanAbdullah Yıldırım ve geçmiş dönem Silivri Belediye Meclis Üyelerinden Nursel Erel'in kardeşleriAbdulkadir Yıldırım, yakalandığı amansız hastalık nedeniyle ebediyete uğurladı.