Yaran’ın Çalgı Koleksiyonu uluslararası festivalde

Yaran’ın Çalgı Koleksiyonu uluslararası festivalde

3.08.2017 12:14:08

Volkan Yaran'ın Çalgı Koleksiyonu Sergisi, Büyükçekmece 18. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali konuklarının beğenisine sunuldu.

Müzik Öğretmenimiz Volkan Yaran'ın Çalgı Koleksiyonu Sergisi, Büyükçekmece 18. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'nde müzikseverlerle buluştu. Serginin açılışı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün ev sahipliğinde Uluslararası Dans Federasyonu (FIDAF) Genel Sekreteri Park Yang Kyu, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu, Türk Folklor Kurumu Başkanı H. Gürhan Ozanoğlu ve yabancı ülkelerin sanat elçilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Yaran, davetlilere koleksiyonunu tanıtmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadı, çok değerli bilgileri onlarla paylaşarak bir de dinleti sundu. Konuklara, farklı kültürlerin izlerini taşıyan çalgıları anlatan Volkan Yaran, eserlerinin büyük ilgi görmesi ve merak uyandırmasından dolayı müzik adına çok mutlu oldu.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, değerli koleksiyonuyla Büyükçekmece 18. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'nde yer alarak sunduğu katkı dolayısıyla Volkan Yaran'a teşekkür plaketi ve hediye sundu.
Yaran da serginin gerçekleşmesinde davetleri ve tüm emekleri için Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kültür Müdürü Nazan Karagözoğlu ve ekibine teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP