Yamal: Mahallemize hizmete devam edeceğiz

Yamal: Mahallemize hizmete devam edeceğiz

30.11.2021 09:29:58

Cumartesi günü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Silivri'de 35 mahalle muhtarı ile bir toplantı düzenledi. Semizkumlar Muhtarı Vedat Yamal, değerlendirmenin ardından bölge sakinlerine görüşmenin ayrıntılarını paylaştı.

Silivri Belediyesi Oğuz Aral Sergi Salonunda düzenlenen toplantıya Soylu'nun yanı sıra İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Ak Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Erhan Gülseven, İstanbul İl Jandarma Komutanı Yusuf Kenan Topçu ile İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da katıldı.

YAMAL: SEMİZKUMLAR YAN YOLU ASFALT PROGRAMINA ALINDI

Semizkumlar Mahalle Muhtarı Vedat Yamal, takipçileri ile görüşmenin ayrıntılarını şöyle paylaştı: “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile yaptığımız toplantı her zamanki gibi yine çok verimli ve faydalı geçti. Mahallemizin alt geçitten başlayan yan yolu en kısa zamanda asfalt programına alındı...

“OKULUN EKSİKLİKLERİ TAMAMLANACAK”

Okulumuzdaki anaokulu eksikleri yenilenecek. Okullarımızın eksiklikleri tamamlanacak.

“ÜST GEÇİT YAPILACAK”

Sunflower Evleri ve Star Life Evleri bölgesine üst geçit yapılacak. Üstgeçitler aydınlanacak.

TRAFİK UYGULAMASI KINALI BÖLGESİNE ALINIYOR

En önemlisi mahallemizden çıkıp İstanbul istikametine giden araçların uzun süre trafikte takılı kaldığı Bölge Trafik önü Trafik Uygulaması Kınalı Kantar Bölgesine alınacak...

YAMAL SOYLU VE YILMAZ'A TEŞEKKÜR ETTİ

Görev süremizce mahallemize hizmete devam edeceğiz. Bu süreçte desteğini esirgemeyen Bakanımız Süleyman Soylu'ya, her zaman bir telefon kadar yakınımızda olan Başkanımız Volkan Yılmaz'a ve emeği geçen tüm kurumlara mahallem adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım...”

YORUM YAP