Yalçın: Sağlıkçılarımızın yükünü hafifletelim

Yalçın: Sağlıkçılarımızın yükünü hafifletelim

16.03.2021 12:10:19

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlıkçılara yönelik tebrik ziyaretleri gerçekleştiren MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve yönetim kurul üyeleri, hekimlerin özel günlerini kutlarken vatandaşlara salgın ile mücadelede başarı için önlemlere uyulması çağrısında bulundu.

Sağlıkçıların bayramını kutlayan MHP'liler ifa ettikleri görevin önemine işaret ederken, vatandaşlara salgın ile mücadelede sorumluluklarını hatırlattılar.

TEBRİKLERİNİ İLETTİLER

MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Kadın Kolları Başkanı Sema Arcan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Silivri 8 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

MHP'lilerin, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesi ile ikinci tebrik durağı Silivri Devlet Hastanesi'nde Başhekim Uzm.Dr. Kemal Tekeşin ve Başhekim Yardımcısı Uzm.Dr. Soner Oflazoğlu oldu. Yalçın ve beraberindekiler Tekeşin ve Oflazoğlu nezdinde tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutladılar, “Bu zorlu süreçte üstün gayretlerle çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı tebrik ediyoruz” mesajını verdiler.

YALÇIN: TEDBİRLERE UYALIM, SAĞLIKÇILARIMIZIN YÜKÜNÜ HAFİFLETELİM

Sağlık ve çalışanlarının salgın döneminde öneminin katlandığını belirten MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, bu vesile ile vatandaşlarımızı alınan önlemlere sıkı sıkıya uyarak hekimlerimizin sorumluluğunu azaltmaya davet etti.

 

 

  1. sivaslı sivaslı

    bırak vitrinleri andımızı nasıl kaldırdığınıza gel

YORUM YAP