Winkelen’in 8. şubesi açıldı

Winkelen’in 8. şubesi açıldı

17.04.2017 10:47:56

Dünyanın önde gelen kozmetik ve kişisel bakım mağazalar zinciri Winkelen'in 8. şubesi, Silivri'de yerel protokol zirvesinin katıldığı görkemli bir törenle kapılarını açtı.

Hizmet sektörünün deneyimli ismi Serap İnce, dünyaca ünlü kozmetik ve kişisel bakım markalarını aynı çatı altında toplayan Winkelen'in franchiseliğini aldı. Kozmetik ve kişisel bakım marketi olan Winkelen, güzellik ve bakım dünyasından bekleyebileceğiniz her şeyi ulaşılabilir hizmet anlayışıyla sunuyor.
15 Nisan Cumartesi günü, saat 13.00'da kaydedilen açılış törenine; Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Asım Kıyıcı, Silivri Belediyesi CHP'li Meclis Üyeleri Melih Yıldız ve Hakan Sefa, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İşadamı Turgay Sakarya, işletme sahibi İnce'nin eş, dost ve yakınları ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Açılış kurdelesi, Işıklar ve beraberindeki heyetin iş yerinin hayırlı olması ve bereketli kazançlar sağlaması temennisi eşliğinde kesildi. Açılış sonrası mağazayı gezme fırsatı bulan müşteriler ve mağaza açılışına katılan misafirler ürünleri ilgi ve beğeniyle inceleyerek; bay, bayan ve çocuk kategorilerinde ihtiyaçları olan ürünleri ekstra indirimli almanın, doya doya alışveriş yapmanın tadını çıkardı.

KEYİFLİ BİR ALIŞVERİŞ DENEYİMİ SİZLERİ BEKLİYOR
Alibey Mahallesi, Akçeşme Sokak, No:1 adresinde daha açık tarifiyle eski Devlet Hastanesi karşısında konumlanan Winkelen, renkli bir mağaza konsepti içinde tepeden tırnağa makyaj ve bakım ürünlerini tüketici ile buluşturmaya başladı. Birbirinden seçkin markalarda flaş indirimler sizi bekliyor.
Yüzlerce cilt ve vücut bakımı, ağız ve diş bakımı, saç bakımı, bebek bakımı, parfümeri, sağlık ve hijyen ürünlerini tanınmış marka güvencesi altında sunan Winkelen, kurumsal çözümlerle müşterilerinin hafızalarında pozitif bir yer edinmeyi hedefliyor. Kaliteli kozmetik ve kişisel bakım ihtiyaçlarını tek noktadan karşılamak ve daha az ödeyerek sahip olmak istiyorsanız, Winkelen'in fırsatlarla dolu dünyasını keşfetmek için geç kalmayın....

Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP