Volkan Yılmaz: Siz hedefe doğru kilitlenin

Volkan Yılmaz: Siz hedefe doğru kilitlenin

23.12.2021 13:23:39

TFF Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grupta zirve mücadelesi içinde olan Silivrispor'da hafta sonu oynanacak Kilimli Belediyespor maçı öncesinde Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yapılan idmanı ziyaret ederek hem oyunculara hem de teknik heyete destek sözünü yineledi ve başarılar diledi.

Silivrispor Başkanı Akgün Duru ve tüm yönetim kurulu üyelerinin eksiksiz katılım sağladığı idmanı ziyaret eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz oyunculara ve teknik heyete yönelik yaptığı konuşmasında sonuna kadar yanlarında olduğunu belirtti.

YILMAZ'DAN SPOR KÜLTÜRÜ VE TAKIM RUHU VURGUSU

Silivri İBB Müjdat Gürsu Stadı'nda yapılan idmanda oyuncu teknik heyet ile bir araya gelen Volkan Yılmaz oyunculara hitaben yaptığı konuşmasında, “Spor birlik beraberlik, kardeşliktir. İki maçınızı izleme imkanım oldu gerçekten çok önemli bir birlikteliği oluşturmuşsunuz. Daha önce özlediğimiz ama bir türlü yakalanamayan çoluğuyla çocuğuyla, eşiyle, annesiyle, maça gelen bir taraftar topluluğu var. Tabi bunda yönetimin rolü çok büyük. Ancak sizler de ortaya koyduğunuz performansla bu ilgiyi her geçen gün üzerine koyarak arttırmaktasınız. Sporda başarı her zaman önemlidir. Daha önemlisi şehirde bir spor kültürünün oluşması ve o takıma 2. amatörde de olsa, Süper Ligde de olsa kentin takımına sahip çıkmasıdır. Bunun örnekleri var Göztepe gibi, Eskişehir gibi onun için de sportif başarı çok önemli. Yarışmacı takımlar çok önemli. Şuan yarışmacı bir takım düşünülmeden kurulan bir takımın üzerine siz oyuncuların aldığı performansla buralara kadar gelindi ve yarışmacı bir takım haline aldınız.

“GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ”

Yarışmacı takımlar da o şehri havaya sokan en büyük etkenler olmaktadır. Şunu söyleyebilirim öncelikle bir abiniz olarak, Silivri Belediye Başkanı olarak hep yüreğim sizlerle, hep gönlüm sizlerle, belli ölçülerde de ekonomik olarak da teknik olarak da, lojistik olarak da hep sizlerin yanınızda olacağım.

Silivrispor'un bayrağı yere düşmez, biz bunu yakarı doğru taşımak için sizlere gerekli desteği vereceğiz. Tekrar söylüyorum iki haftadır burada izliyorum takım olmuş, bir Silivrispor var her şeyden önemlisi de o. Çok az gol yiyen bir takımız. Takım olmuşuz ve bu takım ruhunu da bozmadan öyle incik boncuk şeylere takılmadan çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yok, bunu kafanıza yazmanızı isterim. Siz hedefe doğru kilitlenin, tabii ki üçüncü lige yükselmek en zor işlerden biri bunu da sizin motivasyonunuzu bozmak için değil arttırmak için söylüyorum.

“KENETLENMEYİ DEVAM ETTİRELİM”

Bu kenetlenmeyi devam ettirelim.  Yönetimi de Akgün Başkanımızı da yalnız bırakmayalım. Bunu neden söylüyorum yönetimler oluşturulduktan üç - altı ay sonra bir bakıyorsunuz başkan bir veya iki arkadaşıyla yalnız kalmış. Bugün gördüğümüz atmosferde Silivri'de bir kenetlenmenin var olduğudur. Bu durumun da devam etmesi gerekir, hep beraber olacağız. Mümkün mertebe de maçlarımıza gelmeye çalışacağım, sizleri izlemek de keyifli oluyor ayrıca, gerçekten bir takım olmuş bir Silivrispor var. Bu takım olmuş Silivrispor'un daima yanında olacağım. Bunun için başarılarınız daim olsun ve bu haftaki maçta da bizlere başarılar dilerim” dedi.

DURU TEŞEKKÜR ETTİ

Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru yaptığı konuşmasında; “Çok teşekkür ederim Başkanım buraya kadar geldiniz moral verdiniz. Her zaman Silivrispor Kulübünün yanında olduğunuzu ve olmaya da devam edeceğinizi belirttiniz. Eski bir sporcu olmanız kulüp için bizler için büyük şans. Ben ve yönetici arkadaşlarım elimizden gelen her şeyi yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Sizleri de yanımızda görmek, gücünüzü hissetmek, nefesinizi hissetmek bize büyük güç veriyor. Ben sporcu kardeşlerime hep şunu söylüyorum, sizinle aynı paralelde düşünüyorum, tabii ki skorlar çok önemli, şampiyonluklar çok önemli ama onun öncesinde örnek bir spor kulübü oluşturmak Silivri'yi Silivri ilçesine layık bir şekilde temsil etmek birinci önceliğimizdir. Sporcu kardeşlerim ve hocam şu zamana kadar bunu en iyi şekilde yerine getirdiler. Ben onlara inanıyorum, şuana kadar bize yaşattıkları sevinçler içinde kendilerine huzurunuzda teşekkür ediyorum.”

 ENGİN AKIN

YORUM YAP