Ve gitti

Ve gitti

10.01.2018 09:22:12

Seymen'de Çevresel Etki Değerlendirme toplantısındaki tavrıyla halkı ve katılımcıları çileden çıkartan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilisinin dün akşam birçok ana haber bülteninden de yansıyan tavrından sonra görevine son verildiği açıklandı. Despot tavrı ile ÇED toplantısı için gelen kalabalığı çileden çıkartan görevli beraberinde Tehlikeli Atık Bertaraf Tesisini de gündemimizden götürür inşallah!

Seymen'de Salı günü düzenlenen Tehlikeli Atık Bertaraf Tesisi ÇED Toplantısında “Ben devletin görevlisiyim” gerekçesini öne sürerek halkı azarlayan, Belediye Başkanına söz hakkı tanımayarak elinden mikrofonu almaya çalışan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilisinin görevine son verildiği açıklandı.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, güne konuyla ilgili gelişmelerden hemşerilerini haberdar ederek şu mesajla başladı: Günaydın Değerli Hemşerilerim, Güne, dün Seymen Mahallemizde yapılan ÇED Toplantısında, bizlere karşı takındığı üslupla gündeme gelen hanımefendiyle ilgili bir haberi sizlere ileterek başlamak istedim.

Dostlarım, bir arada, yan yana olduğumuz her an kentimizi çok daha koruyabilir, geleceğe taşıyabiliriz.

Bu konuda hassasiyetimize anlayış gösteren kurum ve kişilere kentimiz adına teşekkür ederim.”

YORUM YAP