Vatan Partisi Cumhurbaşkanı adayını belirledi

Vatan Partisi Cumhurbaşkanı adayını belirledi

7.03.2018 10:22:44

Vatan Partisi Silivri İlçe Başkanı Latif Aydın, yaptığı basın açıklamasıyla partilerinin Cumhurbaşkanı Adayını kamuoyuna duyurdu. İlçe Örgütü Perinçek'in adaylığı için imza kampanyası da başlattı.

Aydın'ın açıklaması aynen şu şekilde: “Vatan Partisi 27 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirdiği olağanüstü kurultayda, Cumhurbaşkanı adayı olarak tüm delegelerin oylarıyla Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek belirlemiştir.

PERİNÇEK'İN ADAYLIĞI İÇİN İMZA İŞLEMİNE SİLİVRİ BAŞLADI
Anayasaya göre, Cumhurbaşkanlığına aday olabilmek için 20 milletvekilinin imzası ya da 100 bin vatandaşın imzalı dilekçesi gerekmekte. Vatan Partisi Kurultay günü, bu amaçla bir günde 5 bin imza toplamıştır. VP Silivri ilçe örgütü olarak, Yüksek Seçim Kurulu'na sunulmak üzere, Genel Başkanımız Doğu Perinçek'i aday gösteren dilekçe imzalama işlemini başlatmış bulunuyoruz.

“AKP, VATAN SAVAŞI VERDİĞİMİZ SÜRECİ DOĞRU YÖNETEMEMEKTE”
Türkiye'nin içinde bulunduğu koşullar, Milli Hükümet seçeneğini zorunlu kılmaktadır. Vatan Partisi'nin ısrarla dile getirilen, dış politika ve komşularla işbirliği seçeneği ülkemizin gündemindedir. AKP Hükümeti vatan savaşı verdiğimiz süreci doğru yönetememekte, yalpalamaktadır.
Türkiye başarıyla gerçekleştirdiği, “Fırat Kalkanı” ve “Zeytin Dalı” Harekatları dolayısıyla, ABD ile cephe cepheye gelmiştir. Türk Halkının desteğini arkasına alan TSK, vatan savaşı yapmaktadır. Bu savaşta Mehmetçiğimizin yanındayız. Mehmetçiğin yaptığı kahramanca mücadeleyi desteklerken, her türlü psikolojik ve menfi saldırıları önlemek için üzerimize düşen vazifeyi yapmaktayız.

“VATAN SAVAŞINDA İÇ CEPHE ESASTIR”
Suriye'de oluşan cephe nettir. Bir tarafta, bilinen bölücü hain örgütler, ABD, İsrail, diğer tarafta ise Türkiye, İran, Irak, Rusya, Suriye vardır. Vatan bütünlüğü ve emperyalist saldırıların bertaraf edilebilmesi için bu ülkelerle işbirliği ve dayanışma yapmamız şarttır. Dünya ve bölge gerçekleri bunu gerektiriyor. Bu durumu ilk önce gören Vatan Partisi programına bu unsurları koyarak, bu ülkelere resmi heyetler göndermek suretiyle, tarihi bir görevi başarıyla yerine getirmiştir. Vatan Savaşında iç cephe esastır.
Türk Tabipler Birliği mevcut yönetiminin, Afrin açıklaması sebebiyle, AKP İktidarı ve Cumhurbaşkanı kurumların başındaki Türk ve Türkiye ibarelerini kaldırmak istemesi, iç cepheyi zayıflatmakta savaşan Mehmetçiğimizin moralini bozmaktadır. Devlet aklına uygun bir tarafı yoktur.

“HDP DERHAL KAPATILMALIDIR”
TBMM'de PKK'nın yasal uzantısı olan HDP yöneticilerinin, her fırsatta terörist başlarına “selam göndermeleri” ve meydan okumaları, bir ihanet göstergesidir. Bu nedenle, HDP derhal kapatılmalıdır.
Türkiye'nin önündeki iktidar formülü bellidir. Vatan bütünlüğünü sağlayacak, Milli direnme ekonomisi yoluyla, üretim ekonomisine geçecek hükümeti işbaşına getirmektir. Vatan Partisi öncülüğünde Milli Hükümet seçeneği önümüzdedir.
Vatan Partisi Silivri İlçe Örgütü olarak halkımızı Cumhurbaşkanı adayımız, Dr. Doğu Perinçek'i aday gösteren dilekçeyi imzalamaya davet ediyoruz.”
Haber Merkezi

YORUM YAP