“Üzerimize düşen ne varsa hızla yerine getireceğiz”

“Üzerimize düşen ne varsa hızla yerine getireceğiz”

31.01.2023 12:22:37

İstanbul Valiliği ile Silivri Belediyesi işbirliğinde ilçemize kazandırılan Mübadele Müze Evi açılışı dolayısıyla Silivri'ye gelen Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy, AK Parti İlçe Başkanlığı ziyaretinde “Belediye ve Valiliğimizle yapacağımız toplantıda ilçenin ihtiyaçlarını dinleyeceğiz. Sonrasında üzerimize düşen ne varsa hızla yerine getireceğiz” dedi.BAKAN

AK Parti İlçe Teşkilatı, İstanbul Valiliği ile Silivri Belediyesi işbirliğinde ilçemize kazandırılan Mübadele Müze Evi açılışı için Pazar günü ilçemizde bulunan Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy'u ağırladılar.
“Bakanlığımızın Silivri'mizdeki proje ve yatırımları hakkında istişarelerde bulunduk” diyen AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Sayın Bakanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” paylaşımında bulundu.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Mübadele Müze Evi için geldiği Silivri'de AK Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.
İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek bizleri onurlandıran Bakanımız Nuri Ersoy'la beraber Silivri'de Kültür Bakanlığımız ve Valiliğimizin öncülüğünde yapılmış olan Mübadele Evi'nin açılışına geçeceğiz.
Bizans ve Cumhuriyet döneminde yapılmış olan yapılarıyla zengin bir bölgeyiz. Allah kısmet ederse yapılacak olan yapılarla ilgili daha sonra sunum yapacağız” diyerek sözü Bakan Bey'e bıraktı.327930116_938939777117915_7645232873531496005_n (1)
ERSOY: İSTANBUL, TURİZM VE KÜLTÜR KONULARINDA LİDER
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yaptığı konuşmasında, şu ifadelerine yer verdi:
“Mübadele Müze Evi'nin açılışı vesilesiyle Silivri'ye geldik. Sizlerle buluşma fırsatını yakaladım. İstanbul, biliyorsunuz Türkiye'nin en büyük şehri. Turizm ve kültür gibi konularda da lider konumunda.328138295_889393468972948_4721748277848603249_n
“ÜZERİMİZE DÜŞEN NE VARSA HIZLA YERİNE GETİRECEĞİZ”
Silivri, büyük bir ilçe. Bugün Belediye ve Valiliğimizle yapacağımız toplantıda ilçenin ihtiyaçlarını dinleyeceğiz. Kapsamlı bir sunum yapacaklar.
Sonrasında üzerimize düşen ne varsa hızla yerine getireceğiz. Yeni yapacağımız çalışmalarla buranın potansiyelini artıracağız. Açılacak müze çok önemli.
Geçmişimizi, tarihimizi unutmamamız, gelecek nesillere aktarmamız, yaşananları gençlerin de bilmesi açısından değerli bir çalışma.
Valiliğimiz ve Belediyemiz bu çalışmayı gerçekleştirdiler. Biz de bundan sonraki çalışmalarında destek vererek yenilerini ekleyeceğiz. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”
Sevginar SALİ

YORUM YAP