Üsküdar Amatör Spor Kulüpleri Birliğinden bir ilk

Üsküdar Amatör Spor Kulüpleri Birliğinden bir ilk

1.03.2021 09:13:31

Başkanlığını Mustafa Gürlü'nün yaptığı Üsküdar Kulüpler Birliği, üye 25 Kulübe kendi bütçesinden maddi yardımda bulunduğunu açıkladı.

Üsküdar Kulüpler Birliği Mustafa Gürlü “ Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi tüm alanlarda olduğu gibi spor camiasını da derinden etkilemiştir. Üsküdar'daki Spor Kulüplerimizin bu süreçde yaşamış olduğu pandeminin, ekonomik ve sosyal etkilerini bir nebze de olsa hafifletebilmek adına Üsküdar ilçemizdeki amatör spor kulüplerimize, Kulüpler birliğimiz yönetim kurulunun 29 Ocak 2021 tarihindeki toplantısında kulüplerimize nakdi yardım yapılması hususunda alınan yönetim kurulu kararı gereği 26 Şubat 2021 Cuma günü kulüplerimizin banka hesaplarına yatırılarak gerçekleştirilmiştir” dedi.

Mustafa Gürlü ayrıca “Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen ile görüşülerek spor kulüplerimize yardım için mutabakata varılmış olup süreç tamamlandığında nakdi yardım gerçekleşecektir” ifadelerini kullandı.

İstanbul'da şu ana kadar Birlik bütçesinden Kulüplere ilk defa yardım yapılırken, 29 kulübünden 25'i birlik üyesi olan Üsküdar Kulüplerinin hesaplarına, kulüp başı 2 Bin TL nakdi yardım yatırıldığı öğrenildi.

Futbolamator.com

YORUM YAP