Amatör Kulüplerden Yasin Gezgin’e teşekkür

Amatör Kulüplerden Yasin Gezgin’e teşekkür

1.03.2021 09:09:21

Amatör Kulüplerden Yasin Gezgin'e teşekkür

 

Sancaktepe İlçesinde bulunan Amatör Spor Kulüpleri ortak bir açıklama yaparak Sancaktepe Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Yasin Gezgin'e gönüllü ve öz verili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Amatör Kulüpler adına bir açıklama yapan Sancaktepe Ziganaspor Kulüp Başkanı İhsan Keleş “ İlçemizdeki tüm amatör kulüplerin haklarını savunarak gerek sivil toplum kuruluşları, gerek siyasi partiler ve Sancaktepe Belediyesi ile görüşmelerimizde Pandemi süresince biz amatör kulüplerin gönüllü olarak haklarını savunan ve maddi manevi destek almamızda önemli rol oynayan Sancaktepespor kurucusu ve koordinatörü Yasin Gezgin'e tüm Amatör Kulüpler adına çok teşekkür ederim” dedi.

GEZGİN: BAŞARILI ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Sancaktepemizin birbirinden değerli kulüpleri ile birlik beraberliğimizi güçlendirerek her zaman daha uzun yollar gidebilmek adına çalışıyoruz diyen Kulüpler Birliği Başkanı Yasin Gezgin “ Pandemi süresince hiçbir faaliyeti ve geliri olmayan ilçedeki amatör kulüplerimizin haklarını savunarak var olma mücadelemizi sürdüreceğiz. Tüm Amatör Spor Kulüplerimizin daha iyi daha sağlıklı koşullarda başarılara koşması için, bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonra da yeni projelerle çalışmalarımızı hep birlikte yapacağız. Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz” dedi.

Futbolamator.com

YORUM YAP