Ünsoy Petrol önemli bir ihtiyaca cevap veriyor

Ünsoy Petrol önemli bir  ihtiyaca cevap  veriyor

26.09.2017 09:36:19

Küresel bir enerji ve petrokimya şirketler grubu olan Shell'in istasyonu olarak 2008 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Ünsoy Petrol, kalite ve uygulama yönünden farkını her aşamada ortaya koyarken globalde tecrübesini, yerelde erişilebilirliğini daha ileriye taşımaya devam ediyor.

Shell Akaryakıt İstasyonu Ünsoy Petrol; güler yüzlü hizmeti, üstün kaliteli yakıtları, 24 saat kesintisiz hizmet anlayışı ve yepyeni uygulamalarıyla uçtan uca en iyi müşteri deneyimini yaşatmak için tüm gücüyle çalışmayı sürdürüyor. Müşteri taleplerini tam zamanında, istenilen kalitede, istenilen miktarda, uygun fiyatlarla karşılamayı hedef edinen ve kendi standartlarını aşmaya çalışarak ilerleyen müşteri odaklı şirket; “Perakende Satışlar”, “Tankerli Toptan Akaryakıt”, “Taşıt Tanıma Sistemi”, “Madeni Yağ Satışı ve Servisi”, “Oto Yıkama” alanlarında faaliyet gösteriyor. İstasyonda ayrıca 24 saat açık market, bay ve bayanlar için lavabo bulunuyor. İşadamı Yusuf Çelik'in sahipliğinde 2008'den beri 7 gün 24 saat müşterilerinin ihtiyaç duyduğu hizmet kalitesini eksiksiz sunan Shell Ünsoy Petrol İstasyonu; Cumhuriyet Mahallesi, Meclis Caddesi, No:44 adresinde yer alıyor.

ÖNE ÇIKAN SHELL ÜNSOY PETROL AYRICALIKLARI

HIZLI SERVİS
Shell Ünsoy Petrol istasyonunda bekleme yapmazsınız. Akaryakıt dolumundan oto yıkamaya, marketten yağ değişimine ihtiyacınız olabilecek tüm hizmetlerde gereksiz bekletmelerle, yavaş personelle ve sistem tıkanıklıklarıyla karşılaşmazsınız.

TAŞIT TANIMA SİSTEMİ FİLO YÖNETİMİ İÇİN ÇÖZÜMLER SUNUYOR
Shell Taşıt Tanıma Sistemi; firma araçlarının Shell istasyonlarından otomatik olarak yakıt almalarını sağlayan, tek merkezden faturalama ile akaryakıt alımlarında para, kredi kartı vs. ödeme araçlarını ortadan kaldıran ve aracınızdan inmeden hızlı ve hatasız yakıt almanızı sağlayan gelişmiş bir otomasyon sistemidir. TTS ile aynı zamanda şirket filo araçlarının kilometre takibini basit ve güvenli olarak sağlayarak kilometre, litre ve yakıt sarfiyatı bilgileri takip ve kontrol etmeniz mümkündür.
Taşıt tanıma sisteminin önemli avantajları olarak; akaryakıt alımlarında tam kontrol sağlaması, aracınıza pratik ve hızlı akaryakıt ikmali sağlaması, ödeme kolaylığı sağlaması, muhasebe kolaylığı sunması, litre/kilometre takibi ile tam takip, Türkiye'de yaygın geniş hizmet ağı ve bu sistemi hiçbir ücret ödemeden kullanmak sıralanabilir.

TANKERLİ TOPTAN AKARYAKIT HİZMETİ
Shell'in Avrupa yakasındaki en büyük distribütörü olan Ünsoy Petrol, beton santralleri, kum ocakları, şantiyelerin vb. akaryakıt ihtiyaçlarını kendi tankerleri ile güvenli bir şekilde gerek hizmet verdiği bölgede gerekse İstanbul genelinde istenilen noktaya ulaştırıyor.

HAVA & SU HİZMETİ
Araçların temel ihtiyaçlarından olan hava ve su, son teknolojili cihazlar ile sizi bekliyor.

OTO YIKAMA
Cilalama ve parlatma özelliğine sahip oto yıkama makineleriyle 1 TL karşılığında aracınızı beklemeden yıkayabilir, yıkatabilirsiniz.

AKARYAKIT HİZMETİ
Shell Ünsoy Petrol İstasyonunun güler yüzlü personeli, 7/24 kaliteli, güvenli akaryakıt servisi yapmaktadır.

7/24 SHELL SELECT MARKET
Geniş, güncel ve taze ürün yelpazesi ile Shell Ünsoy Petrol İstasyonu, 7 gün 24 saat boyunca hem aracınızın hem de şahsınızın ihtiyacını karşılamak üzere market hizmeti sağlamaktadır.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP