Una ün katan Ünlü Ekmek Fırını açıldı

Una ün katan Ünlü Ekmek Fırını açıldı

25.05.2017 09:39:10

Genç İşadamı Zafer Erik'in sahipliğinde müşterilerine kapılarını açan Ünlü Ekmek Fırını, kalitesiyle özdeşleşmiş marka şemsiyesi altında, geniş unlu mamul çeşitleri, profesyonel fırın sistemleri, ayrıcalıklı dekorasyonu ve kurumsal yapısı ile Silivri'de gıda sektörüne yeni bir boyut getirdi.

Ramazan ayı öncesi Silivri'de önemli bir yatırıma imza atıldı. “Una Ün Kattık” sloganı ile sektöre iddialı bir giriş yapan vizyoner ve cesur işadamı Zafer Erik tarafından Kolan Hastanesi yanında açılan Ünlü Ekmek Fırını, sağlıklı beslenme, hijyen ve damak zevkini bir arada sunan butik konseptiyle göz doldurdu. Müşteri merkezli yenilikçi yaklaşımı ve sahip olduğu modern altyapısı ile dikkat çeken Ünlü Ekmek Fırını, 23 Mayıs Salı günü, saat 14.00'da, kalabalık davetli grubunun katılımı ile açıldı. Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Silivri İlçe Müdürü Kemal Benli, Ekmek Üreticileri Federasyonu Silivri Şubesi Başkanı Ferhat Yılmaz, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı ve Başkanvekili Aliş Eren, siyasi parti temsilcileri ve basın mensupları açılış törenine iştirak edenler arasında yerini aldı.

YILMAZ: EMSAL TEŞKİL ETMESİ GEREKEN ÖRNEK BİR İŞLETME
Yeni işletmenin açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından hayırlı olması dilekleriyle kesildi. Akabinde basın mensuplarına butik fırın hakkında bilgi veren Ekmek Üreticileri Federasyonu Silivri Şubesi Başkanı Ferhat Yılmaz, “Değerli davetliler, öncelikle geldiğiniz için teşekkür ederim. Bu fırın Silivri'de bir ilk. İlçemizde hamur taşıma sistemiyle çalışan tek işletme. Soğuk hava deposu ile tanzimlenmiş bir fırın. Ünlü Ekmek Fırını, bu anlamda örnek teşkil ediyor. Fırıncı meslektaşlarımız bu tekniği uygularsa unlu mamuller bölümü komple kendini sistemin zorluğundan kurtarmış olacak. Ruhsatı olmayan fırınların kapısına kilit vurulma dönemi de kapanmış olacak. Sağlıklı ve güvenilir ürün elde edilmesi için hijyenik koşulları daha üst seviyede uyguluyor aynı zamanda istihdama da katkı sunuyor. Bu fırın Silivri aslında vatanımız için çok önemli. Umarım emsal teşkil eder.” diye konuştu.

Silivri Organizasyon'un profesyonel açılış düzenleme hizmeti ile keyifli vakit geçiren davetlilere, zengin meyve tabakları ve kuruyemişlerin yanı sıra taze pişirilen ekmeklerden de ikram edildi.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP