Umudu tutsak edemezler...

Umudu tutsak edemezler...

30.12.2015 12:40:16

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, dün MİT Tırları haberi gerekçesiyle cezaevine konulan Can Dündar ve Erdem Gül'ün özgürlük mücadelesine destek verdi. Görüşme talebi kabul edilmeyen Işıklar, gazetecilere hitaben yazdığı notu CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi aracılığıyla ulaştırdı.

“GÖNLÜMÜZ SİZİNLE”
“Sevgili Dostlar, görüşme talebim Bakan tarafından kabul edilmediği için yanınıza gelemiyorum. Ama bilin ki gönlümüz sizinle, kapı önünde de bedenimizle yanınızdayız. Selamlar, Sevgiler” şeklinde not yazan Özcan Işıklar, Silivri Ceza İnfazları Kurumları Kampüsü önünde umut nöbeti tuttu.

“MERKEZ SAĞIN VE SOLUN LİDER İSİMLERİYLE UMUT NÖBETİNDEYİZ”
Can Dündar ve Erdem Gül yalnız değildir şeklinde duygu ve düşüncelerini sosyal medya üzerinden dile getiren Başkan Işıklar, şunları söyledi: “Türk siyasi tarihinin yaşayan en büyük hafızaları, merkez sağın ve sol siyasetin lider isimleri, bri eski genel başkanım, diğeri Adalet Partisi ve Doğru Yol Partisinin en büyük isimlerinden olan ve bugün Silivri Cezaevinde Türkiye demokrasisi için, basın özgürlüğü için nöbet tutan Altan Öymen ve Hüsamettin Cindoruk ile birlikteydik. Onların bugün cezaevinde tuttukları Umut Nöbetine İstanbul Milletvekilimiz Gülay Yedekçi ve İlçe Başkanımız Suna Göçengil'le eşlik ettik. Umudu tutsak edemezsin.”
Haber MERKEZİ

YORUM YAP