Uğurlu burs

Uğurlu burs

13.01.2018 11:12:22

Uğur Kabul Sınavı'na katılacak öğrenciler, Uğurlu burs kazanma imkânı bulacak.

Silivri Uğur Temel Lisesi, 13-14 Ocak tarihlerinde 8-9-10 ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek Uğur Kabul Sınavı'nı duyurdu. Yetkililer, burs imkanı da sunan söz konusu sınav hakkında şu bilgileri paylaştı: “Türkiye genelinde 13-14 Ocak tarihlerinde yapılacak olan Uğur Kabul Sınavı (UKS) öğrencilerin sınav başarılarına göre burs imkânı sağlayacak. Uğur Kabul Sınavına giren öğrencilerin aldıkları burs oranlarını ise UKS'deki performansları belirleyecek. Tüm Türkiye'de aynı gün ve tarihlerde yapılacak olan sınavlarla öğrenciler Uğurlu olma ayrıcalığı ile gelecekteki “En İyi Üniversite” kazanma yolunda en iyi eğitimi almış olacaklar.

SORULAR
UKS kapsamında 8-9-10 ve 11. sınıflara 120 dakika uygulanacak olan sınavda 8. ve 9.sınıflara 75 soru, 10. sınıflara 80 soru, 11 sınıflara 90 soru sorulacak. Sınav sonuçları 18 Ocak'ta sınava katılan öğrencilerimize duyurulacak.
Amacımız öğrencilerimizin akademik eğitim ile alt yapılarını sağlamlaştırmak ve değişen sınav sistemlerine hazırlamak. Sınav bilinci, sınav tutumu ve yaklaşımlarını en doğru teknikleri öğretmek. Birebir çalışma programı ve ölçme ve değerlendirme ile sonuç odaklı çalışmalar yapmak akademik gelişimlerini izlemek, öğrencilerimizi bireysel ve psikolojik olarak desteklemek.

“EĞİTİMLERİNİ FARKLI BİR ÜLKEDE TAMAMLAYABİLİRLER”
Günümüzde globalleşen dünyada öğrencilerimiz, Amerika, Almanya, İtalya ve İngiltere'de dil öğrenmek için “Yaz Okulları” ve “Lise Değişim” programları ile eğitimlerini farklı bir ülkede tamamlayabilirler.”
Haber Merkezi

YORUM YAP