Gazi İlkokulu 3/B sınıfı Atatürk sergisini gezdi

Gazi İlkokulu 3/B sınıfı Atatürk sergisini gezdi

13.01.2018 11:10:45

Çağdaş Atatürk Fotoğrafları Sergisi'ni gezen Gazi İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri, burada Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'la karşılaştı. Işıklar, öğrencilere hikaye kitapları hediyesinde bulundu. 

“Atatürk'ün Leblebilerini Aşıran Çocuk” olarak tanınan Hanri Benazus, Odak Okulları'nın konuğu olarak Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda Çağdaş Atatürk Fotoğrafları Sergisi'ni geçtiğimiz günlerde açtı. 10 Ocak Çarşamba günü serginin ziyaretçileri arasında Gazi İlkokulu 3/B sınıfı da vardı. Silivri sahilindeki bir işletmede öğretmenleri Pınar Akça ve velileriyle birlikte kahvaltı organizasyonlarını gerçekleştirin 3/B sınıfı, Yaşar Kemal Salonu'nda açılan sergiyi ziyaret etti. Sergi girişinde kendilerine sürpriz bir karşılama yapıldı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, öğrencileri hikaye kitaplarından oluşan küçük hediyelerle karşıladı.

IŞIKLAR: ATATÜRK SEVGİSİYLE, VATAN VE MİLLETİNE YAKIŞAN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİ İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Başkan Işıklar, “Yaşar Kemal Sergi Salonumuzda Hanri Benazzus'un eşsiz kolleksiyonundan resimlerle açılmış olan Atatürk Resimleri Sergisi'ni ziyaret eden evlatlarımızı salon girişinde küçük hediyelerle karşıladım. Onların Atatürk sevgisiyle, vatanına, milletine, bayrağına ve Silivri'ye yakışan bireyler olarak yetişmesi için daha çok çalışacağız ve daha çok üreteceğiz.” paylaşımında bulundu.
Gazi İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri, hediyeler için Başkan Işıklar'a teşekkür ederek, sınıf öğretmenleri Pınar Akça rehberliğinde sergide yer alan Atatürk portrelerini inceledi. Hanri Benazzus'un koleksiyonunda yer alan fotoğraflara hayran kaldılar.
Renginar SALİ

YORUM YAP