U11 ve 12’ler Volkan Yılmaz sayesinde deplasmandan kurtuluyor

U11 ve 12’ler Volkan Yılmaz sayesinde deplasmandan kurtuluyor

3.01.2023 09:59:13

Yapımı tamamlanan Silivri Fenerköy Müjdat Gürsu Stadı ile ilgili Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın talimatları doğrultusunda genç ve minik maçlarının oynanabileceği statüye uygun hale getiriliyor.

Yapımı tamamlanan ve bir takım eksikliklerinin var olduğu Fenerköy Müjdat Gürsu Stadı ile ilgili Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz devreye girdi ve gerekli talimatlarını verdi. Silivri Kulüpler Birliği Başkanı ve İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tonta'nın ve İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Ercan'ın, Başkan Yılmaz'a götürdüğü proje gündeme alındı ve gerekli talimatlar da verildi. Bilindiği üzere İstanbul 3. bölgede Silivri'nin tüm U11 ve U12 takımları iç saha ve deplasman maçlarının tamamını ligin başlangıcından bitimine kadar Büyükçekmece'de oynamasına Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz son noktayı koyuyor. Ali Tonta ve Remzi Ercan'ın bizzat Başkan Yılmaz ile bu konuda görüşme yaptığı ve sonucunda Volkan Yılmaz ivedilikle sorunun çözümü için talimatlarını Fen İşlerine bildirdiği edinilen bilgiler arasında.

FENERKÖY'DEKİ İŞLEMLER SEZONA YETİŞECEK
TFF İstanbul U12 Ligi ilk maçı 4-5 Mart tarihinde başlayacak ve son lig maçı ise 29-30 Nisan'da oynanacak. Yine aynı planlama kapsamında TFF İstanbul U11 ligi ise 6-7 Mayıs tarihinde başlanacak ve 24-25 Haziran'da tamamlanacak. Görüşmelerin ardından stat içinde yapılacak olan özel işlemlerin de ilk maç tarihine kadar yetiştirilmesi konusunda mutabakat sağlandı.
ENGİN AKIN

YORUM YAP