Tutrakan ve Kubrat’ta programlara katıldılar

Tutrakan ve Kubrat’ta programlara katıldılar

1.05.2024 11:33:05

Silivri Bulgaristan Göçmenleri Dernek Başkanı Ercan Çalışkan ile yönetim kurulu üyeleri Bulgaristan'da davet edildikleri programlara katıldılar ve bir dizi görüşme gerçekleştirdiler.site 2_9

Silivri Bulgaristan Göçmenleri Dernek Başkanı Ercan Çalışkan, yönetim kurulu üyeleri Deniz Sarı ve Ercan Bilir ile beraber Tutrakan ve Kubrat'ta gerçekleştirilen program ile etkinliklere katıldılar.
TUTRAKAN VE KUBRAT'TAYDILAR
Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Çalışkan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tutrakan ve Kubrat'ta bir dizi etkinliğe katıldılar.site 3_2
TUTRAKAN'DA SEÇİM HAZIRLIKLARINI TAKİP ETTİLER
Tutrakan Meclis Başkanı Nehat Kantarov, Meclis Üyeleri ve Kadın Kolları Başkanıyla bir araya gelen Çalışkan, 9 Haziran 2024 Pazar günü Bulgaristan Parlamentosu Milletvekili seçimleri konusunda yapılacak çalışmaları istişare etti.
BOJUR FESTİVALİNE KATILDILAR
Çalışkan ve beraberindekiler daha sonra Kubrat Belediye Başkanı Alkin Nebi'nin evsahipliği yaptığı Bojur Festivaline katıldılar.
BİR DİZİ GÖRÜŞME YAPTI
Çalışkan, son Bulgaristan temaslarında İsperih Belediye Başkanı Belgin Shukri, Glavinitsa Belediye Başkanı Nejdet Cevdet ve Dulovo Belediye Başkanı Nehis Mustafa, HÖH Silistre Milletvekili Güner Ahmed ile de bir araya geldi.
ÇALIŞKAN: ORTAK GEÇMİŞİMİZİ GELECEĞE EN İYİ ŞEkİlDE TAŞIMAKTA KARARLIYIZ
Silivri Bulgaristan Göçmenleri Dernek Başkanı Ercan Çalışkan, “Gittiğimiz her yere, görüştüğümüz herkese Silivri ve Belediye Başkanımız Bora Balcıoğlu'nun selamlarını ilettik. Soydaşlarımız ile görüştük, kaynaştık, gündemlerimizdeki konuları istişare ettik. Yakınlık, gönül birliğimiz ve ortak geçmişimizi geleceğe en iyi şikelide taşımakta kararlıyız” dedi.
Sevginar Sali

YORUM YAP