Türkyılmaz: Amaçlarına ulaşamayacaklar

Türkyılmaz: Amaçlarına ulaşamayacaklar

24.02.2016 10:22:30

Meydana gelen saldırıyı açık düşmanlık ve acımasızlık olarak değerlendiren Türkyılmaz, “Kim ne yaparsa yapsın, aziz milletimiz teröre boyun eğmeyecek, teslim olmayacaktır. Hiçbir cani, hiçbir katil, hiçbir terör örgütü ve bunları himaye eden yerli ve yabancı işbirlikçiler amaçlarına ulaşamayacaklardır” dedi.
Ankara'daki bombalı saldırıyı gerçekleştirenleri kınayan Türkyılmaz, terörü yapan ve arkasında duranların da teşhis ve deşifresinin yapılarak cezalandırılmasını gerektiğinin altını çizdi. "Türkiye çok ciddi bir terör saldırısıyla boğuşmaktadır” diyen Türkyılmaz, “İnsanlıkla uzaktan yakından ilgisi olmayan teröristler, dün akşam saatlerinde Ankara Devlet Mahallesi'ni kana bulamışlardır. Hava Kuvvetleri Komutanlığı yakınındaki askeri servis aracına düzenlenen hain saldırıda, 28 kardeşimiz hayatını kaybetmiş, 61 kişi yaralanmıştır. Acımız çok büyük. Gelişmelerden dolayı Türk milleti kaygı içindedir. 10 Ekim 2015'de Ankara Tren Garı önünde yaşanan canlı bomba saldırısından sonra başkentimiz, devletimizin kalpgahı bir kez daha hedef alınmıştır. Hiçbir cani, hiçbir katil, hiçbir terör örgütü ve bunları himaye eden yerli ve yabancı işbirlikçiler amaçlarına ulaşamayacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti zalimlerin, insan canına kast eden alçakların oyununu bozacak güç ve kudrettedir. Ankara'daki bombalı saldırıyı şiddetle lanetliyorum. Artık söylenecek söz kalmamıştır ne gerekiyorsa uygulamaya konmalıdır.”

ŞEHİT ASKERLERİMİZE BAŞSAĞLIĞI
Türkyılmaz, Diyarbakır-Bingöl karayolunda PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan altı askerimize de Allah'tan rahmet, tüm sevenleri ve Türk Milletine başsağlığında bulundu. Saldırıda yaralanan askere de acil şifalar diledi.

Haber MERKEZİ

YORUM YAP