Türkyılmaz: 2. yarı çıkış yakalamak istiyoruz

Türkyılmaz: 2. yarı çıkış yakalamak istiyoruz

24.12.2021 10:09:32

Çatalcaspor Kulüp Sportif Direktörü Hasan Türkyılmaz ligin ilk yarısında oynanan maçların ardından girilen devre arası yapılacak çalışmaları ve geçen dönem içinde takımının performansını değerlendirdi.

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Çatalcaspor'da Sportif Direktör Hasan Türkyılmaz devre arasına giren ligde ilk yarıyı değerlendirdi. Türkyılmaz yaptığı değerlendirmesinde; “2021-2022 Futbol sezonunda 3. Lig 1. Grupta sezonun ilk yarısına iyi bir başlangıç yaptık. İlerleyen maçlarda yaşadığımız sakatlıklar ve şansızlıklar yüzünden puan kayıplarımız oldu. Sezonun ilk yarısını hedefimizin altında orta sıralarda tamamladık. Öncelikli hedefimiz devre arası takımımıza uygun, hedefi olan ve Teknik Direktörümüzün istediği futbolcuları transfer ederek, ligi Play-Off'un içinde tamamlamak.

LİGDE İDDİALI BİR KONUMA GELMEK İSTİYORUZ

Transfer komitemiz Kulüp Başkanımız Hasan Gökçe başkanlığında toplandı ve yapmış olduğumuz istişareler neticesinde; Kadir Akbulut hocamızın talep ettiği 4-5 futbolcunun transferini yapmayı planladık. Devre arası gerçekleştireceğimiz transferlerle ligde yeniden çıkışa geçip iddialı duruma gelmeyi hedefliyoruz.

TARAFTARIMIZI ÖZLEDİK

Stadımızın yapımı devam ettiğinden geçen sezon 18 iç saha maçımızı ve bu sezonda 8 iç saha maçımızı Tepecik Şenol Güneş ve Silivri Müjdat Gürsu statlarında oynadık. Kendi sahamız ve taraftarlarımızla ilgili özlemimiz var. Onlar bizi, biz onları özledik. Grubumuzda her maç zor. Sonuna kadar iddiası olan bir Çatalcaspor için uğraşıyoruz. Taraftarlarımız bizim en büyük destekçimiz. Onlarla beraber 2. yarı çıkış yakalamak istiyoruz.

MESUT ÜNER'E TEŞEKKÜR

Takımımıza her türlü imkanı sunan, stadımızı 2. yarıya yetiştirmek için canla başla çalışan Onursal Başkanımız Sayın Mesut ÜNER Başkanımıza da sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

YORUM YAP