Türkü Bacı Filiz Denizhan’ın türkü gecesi büyük alkış aldı

Türkü Bacı Filiz Denizhan’ın türkü gecesi büyük alkış aldı

23.12.2019 11:39:15

Silivri'mizin sevilen ve yetenekli koristlerinden, nam-ı diğer Türkü Bacı Filiz Denizhan, Türkü Gecesi konserinde konuklarına muhteşem bir türkü ziyafeti sundu ve davetlilerin beğenisini topladı.

Türkü Bacı Filiz Denizhan, 20 Aralık 2019 Cuma akşamı, Silivri Belediyesi Önder Yılmaz Sahnesi'nde sunduğu Türk Halk Müziği Konseri ile türkü severlerle buluştu. Siyasetçi, sivil toplum kuruluş temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda davetlinin katıldığı konserde Filiz Denizhan ve saz ekibi, nesilden nesle aktarılan, Türk kültürünün en büyük zenginlilerinden olan türkülerimizi başarıyla yorumlayarak konukların takdirini aldılar. İlçemiz eğitimcilerinden Eyüp Can Balaban'ın sunuculuğunu yaptığı Türk Halk Müziği Konseri, izleyenleri mest etti.

Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı, belediye adına Filiz Denizhan'a teşekkür çiçeği sundu. CHP İlçe Başkan Adayları Mümün Koçoğlu ve Berker Esen de Denizhan'ı tebrik edenler arasındaydı. 

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu koristlerinden olan Filiz Denizhan'ın konseriyle ilgili koro şefi müzisyen İbrahim Orçin, “Birlikte onlarca konser verdiğimiz sevgili koristlerimden Filiz Deniz ve saz ile eşlik eden meslektaşlarımı tebrik ederim. Türkülerin nesilden nesile doğru şekilde aktarılma adına bu özel konserin hazırlanmasında emekleri geçen arkadaşlarımı tebrik ediyorum.” paylaşımında bulundu.

Renginar SALİ

 

 

 

YORUM YAP