
Türkiye Yüzyılı Buluşmaları programı kapsamında 25 Eylül'de Silivri'de temaslarda bulunan AK Parti heyeti, Yeni Mahalle Muhtarı Müslim Üstün ile Silivri Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret ederek talepleri dinledi, gazilerin anılarını paylaştı.
Türkiye Yüzyılı Buluşmaları programı kapsamında 25 Eylül'de Silivri'de yoğun bir ziyaret trafiği yaşandı. Program çerçevesinde Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir, Başkan Yardımcıları Yıldız Arslan Demirci ve Mahmut Kızılateş, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Maşalacı ve Kamil Arat ile teşkilat mensupları, ilçede çeşitli temaslarda bulundu.
YENİ MAHALLE MUHTARI'NA ZİYARET
Heyet, gün içindeki program kapsamında ilk olarak Yeni Mahalle Muhtarı Müslim Üstün'ü ziyaret ederek mahalledeki ihtiyaçlar ve talepler hakkında bilgi aldı.
MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ'NDE BULUŞMA
Aynı gün gerçekleştirilen bir diğer ziyaret ise Silivri Muharip Gaziler Derneği oldu. Burada gazilerle bir araya gelen heyet, onların hatıralarını dinleyerek talep ve önerilerini not aldı.
Ziyaret sonrasında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:“Başta ebediyete irtihal eden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Muharip Gaziler Derneği'nin değerli üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”
Seda ŞİMŞEK