Turizm Otelcilik öğrencilerinden büyük başarı

Turizm Otelcilik öğrencilerinden büyük başarı

2.03.2019 12:23:28

Selimpaşa İMKB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, katıldıkları “Sektör Yetenek Avında” yarışmasında İstanbul 2.'si oldu.

27 - 28 Şubatta TÜROB ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde Gastronometro Metro / Güneşli tesislerinde yetenek avına çıkıldı. Sektör Yetenek Avında yarışması kapsamında İstanbul İlimizde bulunan on iki Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Mutfak dalı öğrencileri kıyasıya lezzet mücadelesi verdiler.

Gastronometro tesislerinde yapılan Sektör Yetenek Avında yarışması açılışını TÜROB Başkanı Timur Bayındır yaptı.

ÜNLÜ ŞEFLERİN KATILIMI CANLI ATÖLYE ÇALIŞMASI (WORKSHOP) DÜZENLEDİ
Öğrenciler içeride heyecan ile terler dökerken, hemen yanda bulunan salonda ünlü şefler ve uzmanların katılımı ile canlı sunumlar yapıldı. Şefler ve uzman olan kişiler ilham veren hikâyeleri ile sektörden bilgiler paylaştılar. Alaf Sokak Restoran şefi Murat Deniz Temel tarafından ilk sokak temelli lezzetler üzerine uygulamalar sergiledi. Gastrometro Yönetici Eğitmen Şef Vedat Demir tarafından moleküler mutfak üzerine uygulamalı bir söyleşi düzenlendi.

ÖĞRENCİLERİMİZ ÖDÜLLERİNİ METRO TOPTANCI MARKET TÜRKİYE GENEL MÜDÜRÜ KUBİLAY ÖZERKAN'DAN ALDILAR
Ödül Töreni 28 Şubat 2019 Perşembe günü verilen gala yemeği ile yapıldı. Yarışmada birincilik, ikincilik, üçüncülük ve Hijyen ödülleri yer aldı. Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmenleri Haldun Pala, Halil Mucuk ve T. Ümit Yalçınkaya, yoğun bir şekilde tüm öğrencileri yarışmalara hazırladılar ve Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Mehmet Koray Bayram, Ayşenur Bıyıklı, Eren Günaydı, Batuhan Karasu, İsmail Hakkı Okumuş ilimizde ikinci oldu. Öğrencilerimiz ödüllerini Metro Toptancı Market Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan'dan aldılar.
Haber Merkezi

YORUM YAP