Turgut Reis’te proje çalışmaları verimli geçiyor

Turgut Reis’te proje çalışmaları verimli geçiyor

14.02.2018 16:58:51

Turgut Reis İlkokulu'nda e-Twinning projesi "Learning Today, Leading Tomorrow" kapsamında ünite çalışmaları hız kesmiyor. Öğrenciler hem öğreniyor, hem eğleniyor. 

Turgut Reis İlkokulu İngilizce Öğretmeni Selda Tilev'in önderliğinde yürüttüğü e-Twinning projesi "Learning Today, Leading Tomorrow" kapsamında üniteler bir bir işleniyor. Öğrenciler öğrenirken eğleniyor. İngilizce Öğretmeni Selda Tilev, yaptıkları çalışma hakkında şu bilgileri paylaştı: “Turgut Reis İlkokulu olarak yürüttüğümüz e-Twinning projemiz "Learning Today, Leading Tomorrow" kapsamında 3. sınıflarda 5. ünitemizi Adana Emine Türkan İkiz İlkokulu ile birlikte hazırladık. Web 2.0 araçlarıyla zenginleştirdiğimiz ünitelerimizde bu defa öğrencilerimiz öncelikle "Wordart" uygulamasını kullanarak hem

kelimeleri öğrendiler hem de kendi kelime bulutlarını oluşturdular. Daha sonra X-Presso uygulamasıyla Avatarlarını oluşturup oyuncaklarını tanıttılar, son olarak da coloring book etkinliğiyle istedikleri oyuncakları çizip atık materyallerden bunları gerçeğe dönüştürdüler. Bizim için hem çok farklı hem de çok eğlenceli bir ünite oldu. 6. Ünitemizde de öğrencilerimizi çok farklı etkinlikler bekliyor.”

Renginar SALİ

YORUM YAP