Turan, Evet için sahalarda

Turan, Evet için sahalarda

14.03.2017 09:47:52

16 Nisan'da halkın onayına sunulan Anayasa değişikliği için AK Parti etkin isimlerine görev verdi. Hüseyin Turan, partisinin talimatıyla Silivri'de sahaya inerek, Evet için destek arayışına çıktı.

AK Parti'nin 2004-2009 dönemi Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, 16 Nisan Referandum sürecinde partisinin “Evet” çalışmalarına destek için sahaya çıktı. Turan'a AK Partili meclis üyelerinin yanı sıra AK Parti Alibey Mahalle Başkanı Atilla Yıldırım, AK Parti İl Hatibi Mehmet Kahraman ve Gençlik Kolları üyeleri de eşlik ettiler.
Alibey Mahallesi'nin en işlek caddeleri Kara Mustafa ve Fevzi Çakmak'ta beraberindekilerle 200'e aşkın esnaf ziyareti gerçekleştiren Hüseyin Turan, vatandaşlara Referandumda oylanacak anayasa değişikliğini anlattı, yönelttikleri soruları yanıtladı. Halktan gelen şikayet ve talepleri de not eden Turan, güçlü bir Türkiye için Referandum sürecinin önemi üzerine vurguda bulundu.
Turan, Alibey Mahallesindeki çalışmaların öncesinde de partisinin düzenlediği Beyciler çalışmasına katılarak destek verdi.

TURAN: DEĞİŞİKLİĞİ ANLATIRSAK, GÜÇLÜ BİR EVET ÇIKACAK
“Bir Evet diyelim dünya 5'ten büyük olsun. “Cumhuriyet gider”, “Devlet batar”, “Ülke bölünür” laflarına sokaktaki vatandaşı bırakın daldaki karga bile inanmaz. AK Parti inandırıcılığı, güvenilirliği olan siyasetçilerle sahada bu Anayasa değişikliğini anlatırsak Referandumda Allah'ın izniyle güçlü bir Evet çıkacağına eminim. Hayatımızın en güzel sözleri ve anları Evet'le renklenir” diyen Turan'a vatandaşların ilgisi yoğun, teşkilat mensuplarının yaklaşımı sıcaktı.

YORUM YAP