Değirmenköy’de EVET çalışması

Değirmenköy’de EVET çalışması

14.03.2017 09:47:11

AK Parti Silivri İlçe yetkilileri Rıfat Kutlu'nun Başkanlığında ve bölge sorumlusu milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık'ın eşliğinde Değirmenköy'de Lider İplik ile Bayram Brode fabrikalarının çalışanlarıyla  bir araya geldiler, daha sonra mahalle halkı ve esnaflarıyla Evet oyu vermelerine yönelik Referandum programlarına devam ettiler.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve Milletvekili Feyzullah Kıyıklık Cuma günü Değirmenköy'de bulunan Lider İplik fabrikasında çalışanlarla bir araya gelerek referandumla ilgili bilgi verdi desteklerini istediler.
“AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı olarak Evet Kampanyalarımıza ara vermeden ve yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Kararımız net, oyumuz evet” diyen Kutlu daha sonra Kıyıklık, Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke, Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç ve teşkilat mensuplarının katılımıyla Değirmenköy Mahallesinde sevgi yürüyüşü gerçekleştirdiler akabinde de esnaf ziyaretlerinde bulundular.
Kutlu ve Kıyıklık riyasetinde, İl Sorumlusu Murat Atım ve teşkilat mensuplarının da katılımıyla AK Partililerinin yürüttüğü Cuma günkü programda Bayram Brode firmasında çalışanlarla da bir araya gelindi. İlçe Başkanı ve Milletvekili Referandum ile ilgili vatandaşları bilgilendirirken, Evet sözü aldılar.
Haber Merkezi

YORUM YAP