Tunusbağıspor kalecisini buldu

Tunusbağıspor kalecisini buldu

30.08.2021 10:08:30

Yeni sezona Bölgesel Amatör Lige çıkma parolası ile hazırlanan Tunusbağıspor, transfer çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Üsküdar temsilcisi son olarak BAL takımlarından Cevizli Anadoluspor'da forma giyen yetenekli kaleci Kerem Mert Soylu ile anlaşarak flash bir transfere imza attı. 1995 doğumlu Kerem Mert Soylu, kalesinde güven veren yönü, geriden oyun kurması ve yaptığı başarılı kurtarışlarıyla ile tanınıyor. Kulüp tesislerinde imzayı atan 26 yaşında başarılı file bekçisi Kerem Mert Soylu “ Hedefi şampiyonluk olan Tunusbağıspor gibi büyük bir camianın formasını giymekten dolayı çok mutluyum, transferimde emeği geçenlere çok teşekkür eder, yeni sezonun her iki tarafada hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Kerem Mert Soylu kimdir?

Futbola 2010 Yılında Koşuyoluspor altyapısında başlayan Kerem Mert Soylu, 6 sezon sonra Anadolu Üsküdarspor'a transfer oldu. Buradaki başarıları ile dikkatleri üzerine çeken yetenekli kaleci 2015-2016 sezonunda TFF 3.Lig ekiplerinden Zara Belediyespor'da profesyonel oldu. Daha sonra Bağcılarspor'a transfer olan başarılı oyuncu 2017-2018 sezonunda Artvin Çoruhspor ile amatöre döndü. Ardından Karabekirspor, Beylerbeyispor, Çavuşbaşıspor ve son olarakta Cevizli Anadoluspor kulüplerinde forma giydi. 2021-2022 sezonunda Tunusbağı forması giyecek olan Kerem Mert Soylu, futbolculuğunun yanı sıra kişiliği ve karakteri ile de iyi tanınan bir kalecidir.

Murat Nazik

YORUM YAP