Tuğra Ambalaj Silivrililerin hizmetine açıldı

Tuğra Ambalaj Silivrililerin hizmetine açıldı

11.01.2020 14:07:31

Tuğra Ambalaj, Şeniz Kaya'nın işletmeciliğinde, Silivrililerin hizmetine açıldı.

Alibey Mahallesi, Başkomutan Caddesi, Genç Fidan Sokak, No: 4/A (Silivri Eski Devlet Hastanesi yanı) adresinde 11 Ocak 2020 Cumartesi günü açılışını gerçekleştirilen Tuğra Ambalaj, Silivri'de ambalaj sektöründe hizmet verecek. Şeniz Kaya'nın işletmeciliğinde geniş yelpazeyi oluşturan ürünler müşterilere sunulacak.

Tuğra Ambalaj'ın iş yeri açılışı Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Silivri Belediye Başkanı Özel Kalemi Tansu Şen, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Vekili Arif Kınık, Silivri Sanayi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan, Afşın Düğencioğlu ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Şeniz Kaya'yı girişimlerinden dolayı tebrik ederek, kadınların hayatın tüm alanında yer alması gerektiğine bir kez daha vurguda bulundu. Şehiz Kaya'ya iş hayatında başarılar dileyen Başkan Yılmaz açılış kurdelesini kendisi ve konuklarla birlikte kesti.

Şeniz & Haydar Kaya ailesinin dost ve yakınları kendilerini tebrik ederek, iş yerlerinin hayırlı uğurlu olmasını dilediler.

Renginar SALİ

YORUM YAP