Trend Erkek Kombinleri

Trend Erkek Kombinleri

1.04.2019 13:40:44

Tercih ettiği giyim ürünleriyle tarzından ödün vermeyen erkekler için bir araya getirilen, en şık kıyafet ve ayakkabı kombinleri seneye damgasını vuracak.

Moda alanında yaşanan gelişmeler gün geçtikçe artmakta ve erkekler de bu alanda oldukça yenilikçi davranmaktadır. Moda denildiği zaman her ne kadar akla ilk olarak kadınlar gelse de, tarzıyla göz kamaştıran erkeklerin de olduğu unutulmamalıdır. En az kadınlar kadar erkekler de şık gözükmek ve öz güvenlerini artırmayı istemektedir. Erkeklerde karizmatik bir duruş doğru kıyafetlerin eşleşmesiyle mümkündür. Bunun için de tarzı tamamlayacak en ideal parçalar seçilmeli ve hoş bir bütünlük kazanılmalıdır. Bu senenin trend erkek kombinleri, beylere yepyeni bir hava katacak şıklıktadır.

Spor giyinmeyi seven erkekler için rahatlık vazgeçemedikleri bir lükstür. Senenin modasını yakından takip eden beyler için hem rahatlıktan hem de karizmatik duruştan ödün vermemek kaçınılmaz olacaktır. Salaş kot pantolonlar üzerine giyilecek salaş tişörtler, doğru renk seçimi yapıldığı müddetçe oldukça güzel ve sportif durmaktadır. Siyah jean pantolon üzerine giyilen slim fit kareli gömlekler de spor şıklığın tamamlandığı en uyumlu parçalar arasında yer almaktadır. Klasik giyimden vazgeçemeyen ve çizgisini hiç bozmayan erkekler için de gömlek ve kumaş pantolon, tarzı yansıtan en ideal ikilidir. Yaza özel daha rahat ve serin kullanım için açık renk keten pantolonlar da büyük ilgi görmektedir. Her yaş grubundan erkeğin tercih ettiği keten serisi hem pantolonda hem de gömlekte rahat bir kullanım imkanı sunmaktadır.

Erkekler için Ayakkabı Kombinleri

Tarz bir duruş elde etmek için doğru kıyafetlerin kombinlenmesi yeterli değildir. Şıklık bir bütündür. Tepeden tırnağa en doğru parçaların seçilmesini gerektirir. Erkeklerin kadınlar kadar fazla kıyafet seçeneği olmadığı bilinse de; konu bir bütün olarak ele alındığında, doğru ayakkabı ve aksesuar seçiminin de tarzda büyük etkisi olduğu gerçeği açığa çıkmaktadır. Doğru kıyafet seçimi, tercih edilecek ideal ayakkabı modeliyle kendini daha da ön plana çıkarır. Spor bir tarza spor ayakkabıların öncü olması gibi normal ayakkabılar da klasik giyimin ışıltısını artırmaktadır. Bu açıdan kıyafet ve ayakkabı kombinasyonu büyük önem taşımaktadır.

Havalı bir duruşa sahip olmak ve çekici bir etki alanı oluşturmak isteyen erkeklerin, stillerine yeni bir soluk kazandıracak aksesuarlarla tanışmaları gerekir. Hiç aksesuar kullanmayan bir erkek için spor tarzına hareketlilik kazandıracak spor bir saat oldukça havalı duracaktır. Ya da klasik şıklığı tercih edenlerin metal detayları olan marjinal bir saat kullanmaları, bir adım öne geçmelerine yardımcı olacaktır. Klasik tarzın vazgeçilmezi olan deri ayakkabı modelleri de şıklığın en değerli tamamlayıcısıdır. Süet orijinalliğinden vazgeçemeyen erkeklerin klasik giyimde süet ayakkabıları da sıkça tercih ettikleri bilinmektedir. Kombinleri.com erkekler için birbirinden şık ve uyumlu en güzel parçaları ilgilileri için bir araya getiriyor.

 

YORUM YAP