Tolga Emek babasını son yolculuğuna uğurladı

Tolga Emek babasını son yolculuğuna uğurladı

23.01.2018 15:27:40

Tolga Emek, geçirdiği kalp krizinin ardından tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden babası Mustafa Emek'i (67) son yolculuğuna uğurladı.

Kalp yetmezliği sebebiyle 67 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman, Tolga ve Melda Emek kardeşlerin babası, Mezide Emek'in eşi emekli polis memuru, Çetinoğlu Nalbur'un emektarlarından Mustafa Emek, sevenlerinin dualarıyla ebedi yolculuğuna uğurlandı. Mustafa Emek için önceki gün Piri Mehmet Paşa Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine; AK Parti İstanbul Milletvekili TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Abdullah Başçı, İlçe Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Karakaş, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil ve yönetimi, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Silivri Belediyesi CHP'li Meclis Üyeleri Semih Ayeş, Süheyl Kırkıcı ve İbrahim Çeşmecioğlu, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Vekili Arif Kanık, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Alparslan Çalış ve ekibi, Piri Mehmet Paşa Mahalle Muhtarı Serhat Ateş, Hürhaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sevginar Sali, iş insanları, esnaflar, ailesi ve yakınları katıldı. Bir dönem Silivri'de gazetecilik yapan Tolga Emek'i meslektaşları da acı gününde yalnız bırakmadı.

Vefat eden Mustafa Emek'in naaşı, öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP