Tokatlılardan Afrin şehitleri için mevlit

Tokatlılardan Afrin şehitleri için mevlit

5.02.2018 11:35:48

Silivri Tokatlılar Derneği Gençlik Kolları, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı'nda şehit düşen, gazi olan ve görev yapan Mehmetçikler için mevlit okuttu. 

Silivri Tokatlılar Derneği Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yapıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Afrin şehitleri, gazileri ve görev yapan Mehmetçikler için mevlit programı düzenledi. 1 Şubat Perşembe günü, Alibey Camisi'nde akşam namazı ile yatsı namazı arasında gerçekleştirilen mevlit programında, harekâtın başarılı geçmesi için Yasin ve Fetih sureleri okundu. Cami cemaatinin yanı sıra programa İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Silivri Şube Başkanı Erhan Özkök ve yönetimi de katıldı.

YAPICI: ALLAH ORDUMUZU MUZAFFER ETSİN, ASKERLERİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
Günün birlik ve beraberlik günü olduğunu belirterek, dualarının canını ortaya koyan Mehmetçikle birlikte olduğunu bildiren Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yapıcı, mevlit sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden, güvenlik sınırlarımızı tehdit eden terör örgütlerine karşı Türk Silahlı Kuvvetleri'miz tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu için bir araya geldik. Mehmetçiğimizin yurda zaferle dönebilmesi için dualar ettik. Acılarını yüreğimizde hissettiğimiz Afrin şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize şifa diliyoruz. Vatanımızı ve huzurumuzu tehdit eden terör yapılanmalarına karşı cesurca savaşan askerlerimize de buradan selam gönderiyoruz. Allah ordumuzu muzaffer etsin, askerlerimizin yardımcısı olsun. Dualarımız hep onlarla.”

Mevlit programının ardından vatandaşlara pilav, ayran ve tatlı ikram edildi.
Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Fen İşleri, iş başında
Sonraki » Valiyi ziyaret ettiler

YORUM YAP