Toğan, Hükümet yatırımları hakkında bilgilendirdi

Toğan, Hükümet yatırımları hakkında bilgilendirdi

8.06.2022 08:45:29

Selimpaşa Kapalı Pazar Yeri, Etkinlik Alanı ve Güneş Enerji Sistemi Projesi'nin temel atma töreninde konuşan Silivri Kaymakamı, belediyenin yatırımlarında emeği geçenlere teşekkür ederken, Hükümet projeleri hakkında bilgi verdi.

Silivri Belediyesi'nin Selimpaşa Kapalı Pazar Yeri, Etkinlik Alanı ve Güneş Enerji Sistemi Projesi'nin temel atma töreninde konuşan Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, bölgeye ve Silivri'ye kazandırılacak Hükümet yatırımları hakkında bilgi verdi.

 YOĞURTHANE'YE OKULUN İHALESİ BİR AY İÇİNDE TAMAMLANIYOR

Silivri Belediyesi tarafından çok güzel hizmetlere imza atıldığını ifade ederek Hükümet tarafından yapılacak projelerle ilgili bilgiler veren Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, “Yoğurthane bölgesinde 32 derslikli olarak planladığımız okulumuzun ihalesini bir ay içerisinde yapacağız.

“HÜKÜMET KONAĞI BİR AY İÇİNDE İHALE EDİLMİŞ OLACAK”

Hükümet Konağı binamız da yine bir ay içerisinde ihale edilmiş olacak.

D-100 PROJESİ DE İHALEYE ÇIKIYOR

Silivri'mizin kaderini değiştirecek D-100 Karayolu projemiz de en kısa sürede ihale edilerek Silivri'mizin hizmetinde olacak.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Birazdan temelini atacağımız bu proje tarihiyle, doğasıyla, kültürel zenginliği ile çok güzel bir mahalle olan Selimpaşa'mıza ayrı bir değer katacak. Hayırlı uğurlu olmasını diliyor, başta belediye başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

YORUM YAP