Toğan: Gördüğüm anaokulları içerisinde en güzellerinden bir tanesi olmuş

Toğan: Gördüğüm anaokulları içerisinde en güzellerinden bir tanesi olmuş

28.11.2022 12:15:32

Ümmehan Elginkan Anaokulu açılışında konuşan Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, “Huzurunuzda emeği geçen başta vakfın Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerine, Valimize, arsanın tahsisi boyutunda emeğini esirgemeyen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” derken, “Gördüğüm anaokulları içerisinde en güzellerinden bir tanesi olmuş” ifadelerini kullandı.

Ümmehan Elginkan Anaokulu açılışında katılımcılara Silivri Kaymakamı Tolga Doğan da hitap etti.
TOĞAN: EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ
Elginkan Vakfı'nın Silivri Belediyesi ile birlikte ilçemize kazandırdığı son teknoloji ile donatılmış Ümmehan Elginkan Anaokulu açılışında Silivri İlçe Kaymakamı Tolga Toğan, yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi: “Silivri olarak en değerli varlığımızın ne olduğunun farkındayız. En değerli varlıklarımız çocuklarımız ve gençlerimiz. Bize bu hediyeyi, bu güzel anaokulunu armağan edenler bunun farkında ki böyle bir tercihte bulundular.
TOĞAN TEŞEKKÜR ETTİ
Huzurunuzda emeği geçen başta vakfın Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerine, Valimize, arsanın tahsisi boyutunda emeğini esirgemeyen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.
“GÖRDÜĞÜM ANAOKULLARI İÇERİSİNDE EN GÜZELLERİNDEN BİR TANESİ OLMUŞ”
22 Yıllık meslek hayatım boyunca bir sürü anaokulu açılışına katıldım. Şunu memnuniyetle ifade edeyim ki, gördüğüm anaokulları içerisinde en güzellerinden bir tanesi olmuş. Emeği geçen herkese Silivrili hemşerilerim adına teşekkürü borç biliyorum.
Okulumuzun isim anneliğini yapan Ümmühan annemize rahmet diliyorum. Allah mekanını Cennet eylesin.
Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve görevleri başında bu devlet, vatan, bayrak, millet için şehit öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”
Sevginar SALİ

YORUM YAP