Toğan, başarılı sporcuları kabul etti

Toğan, başarılı sporcuları kabul etti

16.11.2023 10:31:26

İlçe Kaymakamı Tolga Toğan, Türkiye Ümit, Genç, U21 Karate Şampiyonası ve Milli Takım Seçmelerinde dereceye girmeyi başaran Alara Akbaş ve Azra Türkmen'i makamında kabul ederek, tebrik etti, spor hayatlarında başarılar diledi. 

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Türkiye Karate Federasyonu bünyesinde 01-06 Kasım 2023 tarihlerinde Balıkesir'de gerçekleşen Türkiye Ümit, Genç, U21 Karate Şampiyonası ve Milli Takım Seçmelerinde dereceye girmeyi başaran ilçemiz sporcularını kabul etti.
TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi 61 kiloda Türkiye şampiyonu olan Alara Akbaş ve 54 kiloda Türkiye 3'sü Duru Azra Türkmen, Okul Müdürü Aydın Dakes ve Antrenörleri Serkan Tekgül, geçtiğimiz gün Kaymakamlık makamındaydı.
Gösterdikleri performansla Milli Takım Kadrosuna çağrılan, Slovenya'da düzenlenecek Balkan Şampiyonası'nda ülkemizi ve Silivri'yi temsil edecek öğrencileri tebrik eden Kaymakam Tolga Toğan, her alanda gençlerimize inancının sonsuz olduğunu belirterek sporcular ve yetişmelerinde emeği geçen herkese başarılar diledi.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP