BİLSEM Robotik Takımımız Dünya 4’üncüsü oldu

Silivri Bilim ve Sanat Merkezi Robotik Takımı, Girne’de katıldığı Minoan Robot Sporları Uluslararası Robot Olimpiyatları’nda Dünya 4’üncüsü oldu.

İlkokul öğrencilerine güvenli trafik sunumu

Odak Koleji, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Trafik Polislerini öğrencileriyle seminerde buluşturdu.

Sınav öncesi son taktikleri aldılar

Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencilerine Beykent Üniversitesi’nde “Sınav Öncesi Son Taktikler” semineri verildi.

Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Dekorasyon Alanı öğrencileri, okuldaki bankları yeniledi.

Köy Yaşam Merkezi’nde yeni deneyimler

Gazi İlkokulu 1/B sınıfı öğrencileri, Büyük Sinekli Köy Yaşam Merkezi’ni ikinci kez ziyaret ederek yeni bilgiler ve deneyimler edindi.

“Öğretmen atamalarında mülakata son verilmeli”

Eğitim Sen Sendikası, öğretmen atamalarının ihtiyacı göre yapılması ve mülakat uygulamasına son verilmesini talep etti.

SPOR

,

Kızılkaya, Silivrili öğrenci ve okul müdürlerine teşekkür ederiz

Silivrispor Kulüp Basın Sözcüsü Cemil Kızılkaya zorlu Belediye Kütahya maçının ardından yaptığı değerlendirmesinde, duyarsız kalmayan tüm Silivrililere ve özellikle de ilçedeki liseli öğrencilerle birlikte okul müdürlerine de teşekkür etti.

Bir yıllık emek çalındı 5-4

TFF 2. Lige Yükselme Play Off 1.Tur maçında Silivrispor normal süresi golsüz sonuçlanan ve uzatmalara giden maçta 1-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayarak 1-1 sonuçlanan maçta penaltılarda rakibine 4-3 yenilerek 2. Lig rüyasını başka bir bahara bıraktı.

Yüzme sporcularından büyük başarı

Silivri Belediyesi Spor Kulübü, 23 sporcuyla katıldığı Paletli Yüzme Minikler İstanbul İl Şampiyonası’nda 33 madalya ile turnuvada 1’inci oldu.