Tepecik’ten hayati 3 puan 2-1

Tepecik’ten hayati 3 puan 2-1

24.11.2022 09:50:17

TFF 3. Lig 3. Grupta son haftaların flaş takımı B.Çekmece Tepecikspor kendi sahasında ve seyircisi önünde çıktığı maçta Hopaspor'u 2-1 mağlup ederek yükselişine devam etti.

Tepecik Şenol Güneş Stadı'nda oynanan maça iki takım da kontrollü bir oyun anlayışı içinde başladı. Maçta dakikalar ilerledikçe ev sahibi B.Çekmece Tepecik oyuna ağırlığını koydu. Temsilcimiz 32. dakikada kaptan Erçağ Evirgen'in kullandığı köşe atışında Yusuf Aklan'ın kendi kalesine yaptığı ters bir vuruşla 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. İkinci yarıda da kontrollü bir oyun tercih eden yeşil beyazlılar 79. dakikada kaptan Erçağ Evirgen'in penaltıdan attığı golle skoru 2-0 yaptı. Konuk ekip 90+6. dakikada Bilal Çebi ile farkı bire indirmesine rağmen 2-1 yenilmekten kurtulamadı. Bu sonuçla B.Çekmece Tepecikspor 15 puanla 12. Sıraya yükselirken Hopaspor da 13 puanda kalarak 14. Sıraya geriledi.

FERRUH EREN FARKI

B.Çekmece Tepecikspor bu sonuçla Ferruh Eren yönetiminde çıktığı beşinci maçta üçüncü galibiyetine imza atarak başarılı bir grafik ortaya koydu.

Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

YORUM YAP