Temel Aslan’dan ailecek Silivrispor’a destek

Temel Aslan’dan ailecek Silivrispor’a destek

22.09.2021 10:42:17

Silivri Belediyesi geçmiş dönem Başkan Yardımcılarından ve Silivrispor geçmiş dönem Futbol Şube Sorumlularından Temel Aslan önceki gün ailesi ile birlikte sahilde açılan Silivrispor Store'den formalarını alarak kulüplerine destekte gecikmediler.

Geçmişte bir gecede takım kurarak lige giren takımın Futbol Şube Sorumlularından olan ve Silivri Belediye Başkan Yardımcılığı da yapan Temel Aslan'dan aile boyu Silivrispor'a destek geldi. Silivri sahilinde bulunan ve kulübe destek için açılan storeden formalarını alan Aslan ailesinden Mimar Semanur Aslan aldığı her projeden %5 desteğini kulübe vereceğini de Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru'ya bildirdi. Aynı zamanda Temel Aslan'ın diğer kızı Psikolog, Siyaset ve Kamu Yönetimi son sınıf öğrencisi Sedanur Aslan ise tüm takım için psikolojik destek vermeye hazır olduğunu bildirdi. Psikoloji okuyan en küçük kızı Fatma Sena ise mezun olmasının ardından ablası Sedanur gibi Silivrisporlu oyunculara psikolojik destek vereceğini Kulüp Başkanı Akgün Duru'ya bildirdi.

ASLAN, DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Yapılan desteklerle ilgili bir bilgilendirmede bulunan Temel Aslan açıklamasında; “Silivrispor hepimizin sesi, nefesi ve Türk futbolunun da güçlü temsilcisidir. Kalbimizle, özümüz ve sözümüzle her zaman şampiyon takımımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Çekirdek ailemle büyük Silivri ve Silivrispor ailesinin bir parçası olmak büyük bir onur ve gururdur. Silivrispor'umuzun başarıları için elimizden gelenin fazlasını ortaya koymaya devam edeceğiz. Silivrispor'umuzun Başkanına yönetim kuruluna ve büyük taraftarımıza selam ve saygılarımla” dedi.

YORUM YAP