Tarık Taşdemir Gülsuyuspor ile yeniden anlaştı

Tarık Taşdemir Gülsuyuspor ile yeniden anlaştı

1.08.2022 10:19:09

İstanbul Süper Amatör Lige iddialı başlangıç yapmak isteyen takımlardan Gülsuyuspor, iç transferde 1998 doğumlu stoper Tarık Taşdemir ile yeni sezon için anlaşma imzaladı.

Yetenekli stoper Tarık Taşdemir, 90 dakika bitmeyen enerjisi, hava topu hakimiyeti ve savaşçı kimliği ile tanınıyor. Gülsuyuspor Tesislerinde Yönetim Kurulu üyeleri Fırat Yanardağ, Erkan Özbek ve Onur Geniş'in hazır bulunduğu törenle imzayı atan defans oyuncusu Tarık Taşdemir ” Bir çok takımdan teklif almama rağmen mutlu olduğum ve evim gibi gördüğüm Gülsuyuspor ile yeniden anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Transferimde emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Yeni sezonun büyük Gülsuyu camiasına hayırlı olmasını dilerim” dedi.

TARIK TAŞDEMİR KİMDİR?

Futbola Sancaktepe Belediyespor Altyapısına başlayan yetenekli defans oyuncusu daha sonra sırası ile Beşiktaş, Galatasaray, Konyaspor, Ergene Velimeşespor (profesyonel), Karapınar Belediyespor, Küçükyalı Yelkenspor, Sorgun Belediyespor, Gülsuyuspor takımlarında forma giydi. 24 yaşındaki oyuncunun kariyerinde BAL'da 18 maçı bulunuyor.

Murat Nazik

YORUM YAP