Tarihi Kale İçi projesinde sona yaklaşıldı

Tarihi Kale İçi projesinde sona yaklaşıldı

3.06.2017 10:08:00

Fatih Mahallesi'nde yapımı devam eden Tarihi Kale İçi Projesi çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Başkan Özcan Işıklar, geçtiğimiz gün yapımında sona gelinen Silivri Belediyesi Tarihi Kale İçi Projesi çalışmalarını denetledi. En küçük ayrıntıyı kaçırmak istemeyen Başkan Işıklar, estetik işçilik için kullanılan malzemeyi, uygulama detayını, projenin her anını yakından ve sıkı bir şekilde takip ediyor. Tüm hızıyla devam eden çalışmaları inceleme ziyaretinde Işıklar'a Başkan Yardımcısı Hasan Solak ve teknik ekip de eşlik etti. Bölgedeki esnaf ve vatandaşlarla yapılan çalışmalar hakkında sohbet eden Işıklar, “İlçemizde devam eden ve özellikle Fatih Mahallesinde devam eden çalışmalarımızda incelemelerde bulunarak arkadaşlarımızla fikir alışverişinde bulunduk.
Altyapı çalışmalarının kısa bir süre sonrasında ilçemizin her noktası çok daha yaşanabilir ve huzur dolu olacak ve Silivri'de yaşamak çok daha güzel olacak” diyerek Fatih Mahallesi'nin düzenleme çalışmaları tamamlandığında örnek bir yaşam merkezi olacağını vurguladı.

ÇALIŞMALAR SON AŞAMAYA GELDİ
Tüm cadde ve sokaklarının tarihi dokusuna uygun olarak yenilendiği Fatih Mahallesi'nde seyir terası etkinlik alanı olarak düzenleniyor. Çalışmalar bittiğinde yeşil alan ve ağaçlandırma düzenlemeleri ile modern kent mobilyaları montajına başlanacak. Düzenleme faaliyetlerini aralıksız sürdüren Silivri Belediyesi, mahalleye prestij katacak çalışmalarında önemli mesafe aldı.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP