Taekwondo ailesi kahvaltıda bir araya geldi

Taekwondo ailesi kahvaltıda bir araya geldi

17.10.2016 10:40:40

Silivri Taekwondo ailesi kaynaşma kahvaltısı dün Silivri Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi. Taekwondo Kulübü'nün düzenlediği kahvaltı organizasyonuna İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Karipçin, sporcular ve aileleri katıldı. Antrenörler Cem & Kürtaş kardeşler konukları ve sporcularıyla yakından ilgilendi.
İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar, kah-valtı organizasyonunda taekwondocu gençlere ve ailelerine seslendi.

BEKARLAR: TAKDİR ETTİĞİM BİR KULÜPSÜNÜZ
Bekarlar, konuşmasında şu sözlerine yer verdi: “Silivri Taekwondo ailesi tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde onlarla olmaya gayret ediyorum. İlçemizdeki birçok spor kulübü arasında, disiplinlerini ve birlikteliklerini örnek göstererek, takdir ettiğim bir kulüptür. Sizler de aileleriniz ve çocuklarınızla hepiniz onun mensubusunuz. Biz de bu anlamda kendimizi yaprağın bir parçası olarak görüyoruz. Bugün de birlikteyiz.

“İNŞALLAH SPOR AHLAKINA SAHİP NESİLLER YETİŞTİRİRİZ”
İki yıldır Silivri'de üretmeye çalıştığımız birçok projede en önemli hedefimiz bütün çocuklarımızın sporla sosyalleşmeleri ve büyümeleri. Bu sadece sporcu yetiştirme amacını taşımıyor. İstiyoruz ki çocuklarımız bir şeyle uğraşacaklarla o spor olsun. Okullarında dersleriyle meşgulken kalan boş zamanlarında da kendilerini geleceğe daha iyi bir görev olarak hazırlayacağına inanıyoruz. Özellikle bunu başaran Taekwondo ailesinin değerli hocaları Cem ve Kürşat kardeşler, dernek üyeleri de her zaman faaliyetteler. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetiştirme arzumuz vardı, ancak biraz geçecek Kasım ayında Taekwondo ailesinin öncülüğünde ve Belediyemizin de desteğiyle bir bölgesel turnuva düzenlenecek. İnşallah sporla dolu günler yaşar, spor ahlakına sahip nesiller yetiştiririz. Bugünü tertip eden Taekwondo ailesine tekrar teşekkür ediyorum.”
Silivri Taekwondo ailesinin kaynaşma kahvaltısı canlı müzik eşliğinde sürdü.

1.SİLİVRİ TAEKWONDO TURNUVASI 5 KASIM 2016 TARİHİNDE BAŞLIYOR
Duyurulduğu gibi Silivri Taekwondo Kulübü tarafından Şehit Uzman Çavuş Emre Sarıtaş adına 1. Silivri Taekwondo Turnuvası düzenlenecek. Trakya ve İstanbul takımlarının katılımıyla gerçekleştirilecek olan turnuva 5 Kasım 2016 Cumartesi günü başlıyor.
Renginar SALİ

YORUM YAP